Дъщерята на Фатик приключи с Явор Бахаров!

Явор Бахаров вече не е гадже на Александра Тюркмен

Любовта на Явор Бахаров и дъщерята на Фатик се оказа от ден до пладне. В края на юни Александра Тюркмен, наследница на мафиотския бос, заряза окончателно колегата си и се хвана с нов мъж. Раздялата на Алекс и Явор не е изненада за арт средите. Почти никой не им предричаше дълго щастие и още когато се появиха заедно като двойка през март на премиерата на сериала по БНТ „Недадените“, тръгнаха прогнози, че връзката им ще продължи не повече от няколко месеца. Така и стана.
През май Явор започна да се появява с провесен нос на партита, а негови близки издадоха, че изживява криза в любовта. С дъщерята на Фатик непрекъснато се карали и било въпрос на време да сложат край на отношенията си.
Когато се загаджи с Александра, актьорът преживя истинско прераждане. На първата им публична поява той се бе барнал в костюм, бе загладил непокорните къдрици с гел и вместо да изглежда като гамен, какъвто е в живота, имаше вид на млад баровец. Личеше си обаче, че тази роля никак не му приляга.
В началото мафиотската наследница, която също напира да пробие като актриса, се радвала, че гаджето й Явор е известно и й отваря вратите на един нов за нея свят, до който преди нямала достъп. Бахаров я водел по арт клубове и на купони с всевъзможни чешити. В един момент обаче на Александра й писнало да се мъкне с ексцентрични арт персони и настояла пред любовника си да водят по-цивилизован живот. Дъщерята на Фатик поискала от Явор и да си намери по-добро място за живеене, както и да си купи по-представителна кола – все неща, които надвишавали финансовите му възможности.
Препъникамък в отношенията им се оказала и лятната ваканция. Актьорът от „Стъклен дом“ обяснявал, че си му е добре да ходи на палатка и къмпинг с приятели, а изгората му не искала и да чуе да курортува като хипарка сред дивата природа, където от тоалетната и банята имат директен изглед към небето. Така един ден Александра просто си стегнала куфарите и заминала на море с приятелки, без да каже и дума на Бахаров. Когато седмица по-късно се прибрала в София, всичко вече било ясно – връзката им някак от само себе си била приключила.
„Разделиха се, защото живеят в два различни двята – тя е боогато момиче, а той иска да е свободен дух и да не мисли постоянно какво ще си купи. В началото се съобразяваше от любов с всичко, което Александра искаше от него, но после му омръзна да се преструва“, обясняват хора от антуража на младия актьор. Скоро след раздялата си с Явор щерката на Фатик си намерила нова тръпка. Със заместника на Бахаров мафиотската дъщеря побързала да се изфука и на страницата си във Фейсбук. Двамата често пътували до Слънчев бряг, където през лятото се подвизава компанията на г-ца Тюркмен.
Явор от своя страна решил да се изнесе зад граница с колегата си Бойко Кръстанов и само с него да изкара рождения си ден в средата на юли. Двамата заминали да опознаят Лондон – града, за който Явор Бахаров мечтаел от години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *