Дъщерята на Дими от „Биг Брадър“ – Деметра смесила дрога с алкохол преди да издъхне!

Деметра не успяла да превъзмогне факта, че е изоставена от баща си

  Тежка наркотична зависимост се крие зад самоубийството на дъщерята на Дими от „Биг Брадър“ – Деметра. 23-годишното момиче сложи край на живота си миналата събота, само няколко дни след рождения си ден. Никой от семейството не обясни какво е накарало младата жена да предпочете смъртта, Приятели на Деметра в България обаче разкриват пред репортери, че тя дълги години е била наркоманка и именно дрогата е виновник да вземе крайното решение.

Малката дъщеря на Димитър Казълов, както е истинското име на съквартиранта в „Биг Брадър“, тръгнала по лош път още докато живеела в България. Нейни съученички в гимназия в центъра на столицата разкриват, че тя била неуравновесена още от 8 клас. Не общувала нормално с децата и страняла от общите занимания.

Дими

„Беше особнячка. Движеше се повече със сестра си Ива и нямаше много приятели. Още тогава се знаеше, че родителите й са разделени и баща й харесва мъже, и момчетата много я подиграваха за това“, разказва съученичка на Деметра пред журналисти. По думите й психическото състояние на момичето се влошило много, след като кака й заминала за Лондон при татко им. Малката щерка на Дими била сърдита и се чувствала предадена и изоставена.

„Казваше, че никога няма да прости на сестра си. Уж и двете бяха скарани с баща им, а Ива се подлъга по възможността да заживее в Англия и остави тук Деметра да се оправя“, допълва още бившата съученичка на мъртвото момиче.

Именно това е преломният момент в живота на малката наследница на Дими. Тогава тя е 8 клас и попада в лоша компания.

Брадърът прибрал при себе си в Лондон Ива и Деметра, но не им обръщал много внимание

Започва да пуши трева и да бяга от училище. Майка й Ралица, която е научен работник в БАН, разбира чак когато един ден детето припада в дома им в квартал „Лозенец“. Налага се да викне линейка, за да откарат момичето в Токсикологията спомнят си и съседи. Бившата на Дими го вика на помощ и той се връща от Англия. Но вместо да помогне на щерка си, той се записва за участие в „Биг Брадър“ и още повече утежнява положението на момичето.

„Не можеше да се покаже на улицата. Всички л питаха дали баща й е по-добър в леглото от нея. Беше ужасно“, спомня си съученичката на Деметра.

Таткото на 2 дъщери заявява пред цяла България, че е гей и е изоставил смейството си, за да търси астието в мъжки обятия. Отгоре на всичко не скри, Ле взима наркотици и не намира нищо лошо в това. Ударът, който понася тогава 15-годишната му щерка, е много силен. Всички в училище започват да й се подиграват, по улицата я разпознават от снимките по вестниците.

Ива и Деметра

Дими пък излиза набързо от шоуто и си заминава за Лондон. Той е доволен, че е спечелил някой лев, сдобрил се е с малката си щерка и тя уж се е отказала от дрогата.

Скоро обаче се оказва, че зависимостта на Деметра се е засилила и тя е минала на по-тежки наркотици.

Майка й Ралица не успява да се справи с проблема и я праща в Лондон, където уж трябва да се лекува. Там обаче тя не е под силен родителски контрол, тъй като заради бизнеса си Дими постоянно пътува. Ива и малката й сестра си живеят, както искат, правят диви купони в дома си, консумират алкохол и наркотици.

„Пишехме си във Фейсбук редовно и по едно време тя наистина изглеждаше по-добре. Хвалеше се, че учи и даскалото им е по-лесно от нашето и че в Лондон е голям кеф, защото имало супер яки хапчета.

Имаше предвид модерни дроги, на каквито беше минала. Не мога да съм сигурна, но мисля, че баща й знаеше, че ги взима“, обяснява близката на Деметра в България.

Думите й се потвърждават и от един инцидент през 2006 г.с Дими, за който се разчу чак в България. Съквартирантът бе приет в болница в Лондон след предрусване и бе в доста тежко положение. Съседи на майката Ралица и до днес недоумяват защо тогава тя не е реагирала и не е прибрала децата обратно. „Цялото семейство е много странно. Ралица също не е с всичкия си. Не успя да преживее драмата с хомосексуализма на мъжа си, нито да спаси децата си“, разказват комшии в столичния квартал „Лозенец“.

 

Деметра дни преди края: Щурите никога не умират

След смърна Деметра майка й написа в профила си във Фейсбук: „Щерко, обичам те. Ще се видим в следващия живот“. Посланието Ралица остави в деня след самоубийството на момичето и шокира всичките си познати с факта, че чати из интернет, след като е научила трагичната вест. В профила на самоубилата се девойка пък дни преди края й се появило послание: „Щурите никога не умират“.

Според близки до семейството Дими и бившата му жена реагирали твърде спокойно, защото били подготвени за подобен трагичен сценарий. Напоследък Деметра съвсем потънала психически, смесвала често наркотиците с алкохол и хапчета и по цели дни не излизала от делириум. Това е и вероятната причина за смъртта й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *