Дъщерята на Глория разплака майка си: Ти си най-добрата майчица!

Майка и дъщеря

Онзи ден примата на поп-фолка, Глория празнува рожден ден. Именно по този случай нейният Фейсбук бе залаят с пожелания, поздрави и картички. Много от феновете на Глория побързаха да поздравят любимката си още в ранното утро.

Но най- емоционален  и прочувствен поздрав бе постнат от нейната щерка Симона. В него малката сладурана, благодари на майка си за всичко което примата е направила за нея и за дарения от нея живот. И малката красавица се извинява на звездната си майка за всички скандали, които е предизвикала, и пита – нали няма

Глория

нищо по нормално от това тиийнейджър да се кара с майка си?! След което бърза да я увери в своята дълбока любов и признателност. Като завършва с прочувственото – „Мамо знаеш, че  МНОГО ТЕ ОБИЧАМ и аз знам, че дори когато ми вдигаш скандал има защо. И въпреки строгите забрани и ограничения, които си ми наложила, аз ще те обичам завинаги, а ти винаги ще си моята най-добричка майка!“ – зарършва Симона. Според свидетели, прочитайки това съобщение по страните на певицата се отронили две майчини сълзи!

Глория и Симона – Имам нужда от теб:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *