Дружка на Николета Лозанова смени Преслава в леглото на Цуни

Бирмата и новата му любов Ваня Красимирова

  Скандалната Николета Лозанова се оказа в дъното на сърдечна и финансова драма, изтерзала фолкдивата Преслава. Плевенският паралия Цветелин Маринов зачеркнал тотално ангелогласната звезда заради най-добрата приятелка на плеймейтката, изиграла с успех ролята си на сватовница.

Също като Николета, новата г-жа Цуни е пловдивчанка. Заварката на Ваня с бившия любовник на Преслава станала точно по времето, в което тя бе разделена с другия си спонсор – Георги Станоев.

Когато Малката Бирма я натири заради прекалено високите й харчове, до-бричлийката цъфнала на вратата на Цуни. Засипала го с молби да се съберат отново и с клетви, че ще му бъде вярна, ако се наложи и до гроб.

Този път обаче Маринов не клъвнал на въдичката. Той вече се бил опарил от обещанията на Преси в началото на годината. Тогава за Свети Валентин похарчи грешни пари за почивка в Дубай, а след нея певицата се шмугна под юргана на Бирмата. За да не се озове за втори път в ролята на рогоносец, Цуни устоял на прелъстителната Преслава, а и за да й отмъсти, задълбочил връзката си с дружката на Николета.

Преслава и Бирмата

„Отначало всичко бе като на шега, но Цветелин вече има сериозни намерения към Ваня. Нищо чудно да се стигне и до сватба. Горката Преслава!“, коментират ехидно столични клюкари.

Родителите на Цуни също харесвали новата му приятелка повече, отколкото бившата му. „Поне Ваня не е чалга певица, че на тях секс бройките им не може да хване човек“, потривали ръце от кандидат-снахата в родата на Маринов.

Той и Ваня Красимирова дори вече живеели заедно, твърдят от обкръжението на новата светска двойка. „Всичките приятели на Цуни много я харесват. Не е надменна като предшественицата си. И най-важното не е прахосмукачка за пари“, коментират още източниците ни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *