Друг люби жената на Теодосий Спасов

Бойка люби Стефан, макар да няма развод сТеодосий
Бойка люби Стефан, макар да няма развод сТеодосий

Теодосий Спасов е съсипан от продължаващата вече близо година извънбрачна афера на жена му Бойка Велкова с младия актьор Стефан Спасов, популярен на широката публика като младия асистент на Петър Вучков в „Минута е много“.

Бойко Велкова Стефан СпасовКавалджията е станал за посмешище на цялата арт гилдия заради шавливата си съпруга. Публична тайна е, че младият Стефан има афера с Бойка, двамата дори не крият отношенията си и демонстративно се натискат на публични места в София.

„Може ли такова нещо? Бойка наистина прекали! Поне да се разведе! Теодосий Спасов не е случаен човек, не заслужава подобно унижение“, бесни са приятели на музиканта. Злобари дори нетактично се шегували с него: „Е, сега Бойка свири на друг кавал“.

След остър разговор преди няколко месеца Велкова обещала да сложи край на неразумната афера. Тя дори за кратко се разделила със Стефан, но наскоро страстта им пак пламнала с пълна сила.

„Няма лошо, хората се събират и разделят. Но все пак Бойка трябва да си дава сметка, че така съсипва един голям талант! Ако иска да си хойка, нека поне има доблестта да се разведе“, одумват ги в актьорската гилдия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/o0FfVmF_63Y

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *