Драма: Деси Слава пред самоубийство заради Евровизия

Деси Слава

Фолкпевицата Деси Слава приела изключително тежко загубата от финалния двубой за Евровизия, която и нанесе ромската перла Софи Маринова. Според хора от нейния антураж, чувството за поражение преминало в чувство за вина и Деси изпаднала в дълбока депресия. Пред най-близките си споделила, че се страхува да не посегне на живота си, докато е в афект от драматичната развръзка на музикалното състезание.

Когато крайният резултат станал известен, русокосата амбиция първо обвинила шампионката в измама. Тя изсъскала, че Софито е манипулирала вота на зрителите, чрез предварително закупуване и раздаване на сим карти на роми от различни краища на България.

Софи Маринова

„Софи Маринова ме преметна жестоко. Сигурна съм, че е манипулирала вота” – заявила изпадналата в прединфарктно състояние Дес. Нейна приятелка разправя, че Деси Слава  била максималист в живота и страхотната й амбиция често докарвала сериозни проблеми. Второто място за нея било равно на провал и сега й били необходими много спокойствие и търпение, за да излезе от дупката.

Определено, загубата е оказала изключително негативно влияние върху самочувствието на певицата. След края на финала тя се затворила в своя дом и изключила всички телефони, не могла да бъде открита и чрез профила си във Facebook или Скайп. Пиарката на певицата също получила нареждане да не отговаря на никакви повиквания.

Чернокосата Софи Маринова също не спряла да реве след края на конкурса, но нейните сълзи били от щастие. След обявяването на победителите, Софка и компания се отправили към предпочитана от всички кръчма, където се натъркаляли по масите след изпиването на солидно количество алкохол. Самата певица също гаврътнала няколко уискита на екс, за да избистри ума си, който подпушил от напрежение по време на концерта. Свидетели разказват, че в края на почерпката Маринова изпяла поне четири-пет пъти поред парчето, което я определи за най-добра бг певица.

Деси Слава – Love is Alive:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *