Дони и Коцето – Калки скъсаха от подигравки Веско Маринов

Дони и Коцето Калки (вдясно)

  Доста солени подигравки отнася изпълнителят на песента „Нашата полиция ни пази“ Веселин Маринов от страна на колегите си, видяха посетители на един от най-оборотните столични клубове.

В Деня на Съединението Коцето Калки и Дони бяха в „Студио 5″, където изпълняваха някои от незабравимите балади на „Бийтълс“. На пръв поглед нищо не предполагаше, че в средата на вечерта основен герой ще стане най-верният другар на вътрешния министър Цветан Цветанов. Екзалтираната публика със страст попиваше всяка песен, а знойни надарени красавици танцуваха суинг и пълнеха очите на Дони и Коцето Калки.

Веселин Маринов

Съвсем изненадващо Дони се реши на необичайна импровизация. Вместо да запее поредната незабравима песен на групата, променила историята, той започна да тананика различни български парчета, сред които „Ближи си сладоледа“ и „Този филм“. И докато публиката обезумяваше на всяка от българските песни, Дони обяви със сериозен глас: „Да запея ли „Нашата полиция ни пази“?!

След последвалия смях той и Коцето Калки запяха най-големия хит на любимеца на Цветан Цветанов. Вместо със стандартния текст на химна на МВР обаче двамата изпяха парчето с римите: „Сервитьорът поръчката ни много бави, дано нашата полиция ни пази“.Откровената гавра с творчеството на Веселин Маринов със сигурност се понрави на присъстващите, които с бурни ръкопляскания реагираха на променения текст на одата за Вътрешното министерство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *