Долорес Арсенова не иска за снаха Мис България Юлия Юревич!

Долорес Арсенова

  Долорес Арсенова, бивш министър на екологията в правителството на Симеон Сакскобургготски, е напът да се сроди с Мис България 2007 Юлия Юревич.

Сексапилната манекенка от Козлодуй живее на семейни начала с първородния син на министър Арсенова – 26-годишния Калоян. Запознати разкриват, че Юлия и Калоян са гаджета от миналия септември, а в началото на тази година най-красивата българка за 2007-а се нанесла в баровския апартамент на наследника на Долорес Арсенова в затворен жилищен комплекс в София.

„Калоян е много влюбен в Юлия и задоволява всичките й капризи – наскоро й купи чисто нов автомобил, даде й пари да си коригира и бюста. На 14 февруари подари годежен пръстен на Юлия, но тя все още се колебае дали да приеме предложението за брак“, разкрива пред журналисти приятелка на засуканата блондинка от Козлодуй.

Долорес Арсенова, по времето, когато беше министър, кара велосипед със сина си Калоян. Днес момчето е сгодено с миската Юлия Юревич напук на властната си родителка

Една от причините за колебанието на Юлия Юревич е огромната неприязън, която изпитва към нея майката на Калоян – скандалната бивша екоминистърка Долорес Арсенова. Властната майка не разговоря с манекенката и даже не я поздравява демонстративно дори на семейни тържества. Долорес Арсенова изрично предупредила сина си, че ще бойкотира сватбата му с Юлия, която според нейните думи била „златотърсачка“.

Самата Долорес Арсенова също не е с безупречен семеен морал – макар да е омъжена за бизнесмена Асен Арсенов, публична тайна бе извънбрачна връзка със Симеон Саксгобургготски в периода 2002-2004 г. Заради царя Долорес даже бе тръгнала по врачки, за да любопитства дали може да забременее от Симеон и да роди от него дете със синя кръв.

От любовната авантюра на Долорес Арсенова с царя най-големият печеливш бе мъжът на екоминистъра Асен. По време на управлението на Кобурга министерският съпруг оглави фармацевтичната компания „МС фарма“ АД и започна да продава лекарства на онкоболните с рекордните 300% надценка. Въпреки доказаната злоупотреба и до ден днешен прокуратурата не е

Юлия Юревич

разследвала фамилия Арсенови.

Що се отнася до Калоян, синът на Долорес Арсенова, то той твърди, че се издържа сам и не е зависим от майка си. Затова и не възнамерявал да изостави Юлия Юревич, нито пък се интересувал от богатото сексуално минало на Мис България 2007.

26-годишният Калоян Арсенов днес е начело на скандалната фармацевтична фирма „МС фарма“, след като през есента на 2010-а баща му Асен щедро му преотстъпи председателското място в Съвета на директорите. Официалната месечна заплата на Калоян е в размер на 8000 лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *