Доктор Емилова оплю Марта Вачкова

Марта Вачкова само изгубила времето на прочутата диетоложка

Прочутата специалистка по диетично хранене д – р Людмила Емилова най – сетне си изпусна нервите по адрес на Марта Вачкова и заяви, че някога тя и е била клиентка, но Емилова никак не се гордее с този факт. Варненската диетоложка заяви, че по онова време Марта се била въоръжила с адско търпение и хъс да влезе във форма и благодарение на перфектно изготвения й план за хранене от д – р Емилова и желанието на тв водеща в крайна сметка Марта Вачкова се била вталила значително.

Доктор Емилова се срамува, че Мартай е била клиент

Разочарованието на д – р Емилова от Марта обаче не закъсняло. Диетоложката споделя, че е дала всичко от себе си Марта да влезе във форма и тя в действителност сваля над 10 килограма, но вместо да продължи с режима,  се издънва на макс.

Д – р Людмила Емилова разкрива, че веднага щом Марта разбрала, че не й е невъзможно да се втали, вместо да се амбицира, започнала отново да се тъпче като невидяла и качила сваленото двойно, което накарало диетоложката да се засрами, че въобще й е гласувала доверие и е заложила името си за човек, който явно не го интересува, как изглежда.

На Марта хич не й пука, как изглежда, важното е да е сита!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *