Дичо напуска “Музикална академия”

Дичо Христов
Дичо Христов

  Бившият фронтмен на D2 – Дичо, е на крачка да излезе доброволно от къщата на „Музикална академия“. Той сам се закани да напусне шоуто още след изгонването на Лора Караджова.

Дичо се изявява като върл защитник на младите си колеги – известни и безизвестни, като на моменти дори стига до крайности.

Очевидно нисичкият певец преживява изключително тежки времена в шоуто. Зрителите са изумени от развалината, в която се е превърнал някогашният поп идол.

Въпреки невероятната енергия, която демонстрира на сцената, певецът изглежда емоционално нестабилен във всекидневното общуване със ъ. От излъчените кадри от къщата изрежда, че певецът има сериозни проблеми с алкохола – той не спира да пие и пее, а на моменти пък изглежда абсолютно неадекватен.

Лора Караджова
Лора Караджова

Колко сериозен е проблемът му, стана ясно след изгонването на Лора Караджова. Тогава зрители и съквартиранти останаха шашнати от словесната агресия, която той прояви към по-възрастните си колеги.

Този път на мушка не беше вечният му враг Петя Буюклиева, а Етиен Леви. Дичо го обвини, че се е застъпил за старото и не искал да даде бъдеще на държавата. Причината беше, че Етиен се съгласи да пее в дует с номинираната за изгонване, но след това спасена Петя Буюклиева.

„Никой не може да обвини Етиен Леви, че не помага на младите хора. От 1998 година загубих сцената, за да се отдам на младите хора“, защити се музикалният педагог.

След това Дичо изпадна в друго крайно състояние – разплака се неудържимо за изгонената Лора. В плача му пригласяше и Сантра.

Етиен Леви
Етиен Леви

Само след няколко дни на първия общ концерт на участниците музикантът сякаш беше забравил гнева си и вместо да повтори пред журито обвинението, че „мислят само за старите си задници“, беше кротък като агънце.

„Или преиграва, или проблемите му с алкохола са много сериозни“, коментират зрители в социалните мрежи.

Според някои Дичо нарочно разиграва сцени, като демонстрира озлобление срещу по-възрастните изпълнители в шоуто. Така той цели да спечели симпатията на по-младата аудитория.

Други обаче са на мнение, че поведението му се дължи на пристрастяването му към чашката. Пиянските изпълнения на Дичо не са от вчера. Преди време той се напи в ефир при заснемането на риалитито на БНТ „Животът на другите“. Обществено достояние са ставали и много други негови пиянски изцепки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *