Дичо маст*рбира в тоалетната

Дичо изпуснал напрежението в банята
Дичо изпуснал напрежението в банята

Изолацията в Къщата на „Музикална академия“ докара до лудост Дичо. Отделен от годеницата си Карина, бившият вокал на групата „Д2″ си е посегнал в тоалетната, издават от екипа на формата.

Дичо ХристовСъгласно договора с продуцентите участниците в шоуто нямат право да се виждат с половинките си, дори и в случаите, когато им се налага да напуснат временния си дом заради участие или професионален ангажимент. Наказан без с*кс вече втори месец, Дичо не се оказал достатъчно силен да удържи нагона и си посегнал на ръчна.

За ужас на моралистите, певецът не се посвени да признае на колегата си Етиен Леви какви ги е вършил в кенефа. Оправда се, че е извършил нещо, което всеки нормален мъж би сторил, когато му се налага да живее без женско внимание и ласки. „Че какво да правя, и аз съм човек. Като трябва да седим затворени като пандизчии, без да можела да видим жените си, какво ни остава освен сами да хванем бастуна“, почти агитирал и Леви да го последва в маст*рбирането Дичо.

Етиен Леви обаче категорично му дал да разбере, че въпреки изолацията умее да контролира хормоните си и няма шанс да се самозадоволява по примера на Дичо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *