Димитър Стоянов чете детски книжки

Димитър Стоянов
Димитър Стоянов

Бившият доведен син на Волен Сидеров – Димитър Стоянов, се оказа страстен фен на книжките. В профила си във фейсбук внукът на Радой Ралин е написал, че любимите му четива са Пипи Дългото чорапче“, „Робинзон Крузо“ и „Приключенията на Хъкълбери Фин“ – книги, които са в учебната програма до 9-и клас.

Димитър Стоянов с майка си Георгиева
Димитър Стоянов с майка си Георгиева

Сред любимите детски романи на евродепутата са още „Островът на съкровищата“, както и „Малкият принц“. Освен по ученическите произведения Стоянов си пада и по фантастиката и книгите с окултно съдържание. Това обаче не е случайно, тъй като майка му Капка Георгиева е фенка на езотеризма и дори написа книга за баба Ванга. Тя беше и сред най-близките на покойната пророчица Вера Кочовска. Неслучайно синът на Кин Стоянов е и сред най-върлите почитатели на Дан Браун.

Откакто стана баща, Митко се е променил коренно, разказват негови приятели. Покрай детето си той буквално се е върнал в детските си години и е започнал да препрочита любимите си книжки, като е зарязал напълно предишния си живот на бунтар, който е готов да се бие с полицията по улиците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *