Диляна Попова лекува любовна мъка с работа!

диляна попова шие бански

На някои не им върви в любовта. Колкото и да е куриозно така е и с красивата моделка и дизайнерка Диляна Попова. Красавицата вече твърдо е решила да не се обвързва сериозно. Като основна причина за това й решение, девойката сочи жълтите медии, които пускали компромати по неин адрес.

Да си припомним, че светските журналисти разкриха забранената й любов с лошото момче на българското кино, Асен Блатечки. След тази афера, Блатечки за малко да се раздели с жена си. Затова се наложи и двамата да пускат коментари по медиите, че не са двойка. Коментарът бе нещо от сорта, че двамата не са гаджета и тази връзка била пълна измислица, отношенията между тях били само и единствено професионални. Да ама не, защото папараци на няколко пъти ги изловиха в доста интимна близост. Все пак, след това изявление двамата се разделиха и всеки пое по

Диляна Попова

своя път. И докато Асен бърка по хладилниците на хората, снима в редица продукции и актьорства по сцените на театрите в България, то красавицата шие нови модели бански за собствената си модна марка. Според нейните познати, Диляна  често се допитвала до съветите на приятелките си Яна Грудева и Маринела как да преодолее любовната мъка от раздялата. Един от успешните съвети бил да се отдаде напълно на работата си.  Мотото на модната линия, създадена от синеоката чаровница  насочва към състоянието й сега – „The free spirit of young generation” или на чист български език – Свободният дух на младото поколение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *