Диляна Попова крие ново гадже

Диляна Попова

Дизайнера – артист Диляна Попова най-накрая си намери мъж, гласи клюката. Красавицата се радвала на нова любовна тръпка и била истински щастлива.

Актрисата засега здраво крие новата си изгора от медиите, защото той не бил публична личност. Но въпреки това не спира да говори за него. Мъжът до нея и давал всичко от което красавицата имала нужда – приятелство, доверие и пари добавят хейтърите в Интернет.

В момента красавицата признава, че се чувствала много щастлива, защото вече е се чувствала обичана и тя обичала, споделя хубавицата. Дотолкова е хлътнала по новата си тръпка, че Диляна не изключва скоро да създаде семейство, въпреки твърденията й че не вярвала в брака.

Диляна Попова има ново гадже

Но нищо чудно това да е пореден ПиаР от нейна страна, да си припомним, че наскоро името й бе намесено в секс скандал с балерина на име Таня.

Дизайнерката отрича тази връзка и я нарича абсурдна, но признава, че няма нищо против да прескача на „другия бряг“, въпреки, че досега не била срещана дама която да я провокира дотам, че да остави мъжете,  категорична е красавицата.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OXDEa5EJRBA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *