Диана Найденова натирена от Кеворкян

За 2 години журналистката обиколи всички водещи телевизии
За 2 години журналистката обиколи всички водещи телевизии

 

Тв авантюрата на Диана Найденова с Кеворк Кеворкян трая по-кратко от поредната интимна афера на някоя чалга певица. Само след 2 предавания Диана бе отстранена от „Всяка неделя“. Миналата седмица Найденова не се появи в ефир и побърза да обяви, че е омерзена от тежкия характер на водещия и е напуснала „отвратена“.

Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян

Истината обаче се оказа малко по-различна, научихме от приближени. Диана е била на проби и тъй като по всеобща преценка не се е справяла с работата си, Кеворкян не й предложил щатен договор. Бащата на „Всяка неделя“ имал сериозни забележки към начина й на работа и в прав текст изказал недоволството си.

„Няма да цитирам епитетите, с които бях наричана“, отсече Найденова след отстраняването си. „Ами да ги цитира – ще е интересно да научим каква е в очите на Кеворк“, смеят се в гилдията.

Припомняме, че за няколко години Диана така и не намери място, на което да се чувства добре. Тя се изпокара с Люба Кулезич в „Станция Нова“, после скъса с Би Ти Ви, където правеше рубрика при Росен Петров, накрая не й допадна и в ТВ 7. Оказа се, че няма качества за партниращ водещ на „Всяка неделя“.

Сега Найденова се мъчи да лансира свое собствено предаване в ефира на Нова телевизия. Тя дори обяснявала в гилдията, че лично Бойко Борисов щял да застави шефовете на медията до месец да пуснат на екран нейно коментарно шоу.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *