Диагнозата „Пацо“ е заболяване на обществото! Или защо тълпата иска да разкъса Панайот от Гълъбово

Панайот

  Певицата Александра – Сани напусна къщата на „Биг Брадър All Stars„. „Смятах, че талантът ще победи“, коментира Юлиана Дончева, защитник на изпълнителката. Марта Вачкова, която поддържаше другия талант – завършилата междувременно актьорско майсторство Стойка Пипирудата, също бе удивена от несправедливия избор на публиката. „Това са отрудени жени, които се борят за живота си. Такива като тях аз виждам всеки ден, те са достойни за уважение“, каза Марта в разтърсваща пледоария за двете дарования. Македонската манекенка Цеце Орешкова довърши мелодрамата, като заплака безутешно за изгонената съквартирантка.

Александра Апостолова - Сани

Ако шоуто бе продължило още малко в същия дух по-добре щеше да бъде да го закрият окончателно.

На този фон на читалищни сценки Панайот от Гълъбово се завърна триумфално от временното си изгнание. Целуна мокета на къщата, прекръсти се и без да губи време, заформи няколко скандала едновременно. Прототипът на Димитър Рачков преживя в тайния килер на къщата цели шест дни, получи нервна депресия, излязоха му херпеси и набра титанична злоба към онези от колегите, които го бяха номинирали за изгонване. Той събра близо половината от негативния вот на зрителите, което за продуцентите е хубава новина. Защото дали е негативен или позитивен, цъкането на джесемето винаги реализира приходи.

Нормално, това е азбуката на бизнеса. Хората не искат просто да се забавляват, както си мисли Пацо, те искат жертва. Българската публика така е озверяла от бедност и унижение, че с удоволствие би разкъсала на парчета някой безобиден селски тарикат като гълъбовския футболист, па макар и виртуално. Диагнозата

Валентина Хасан

„Пацо“ е заболяване на обществото, хванато в капана на безизходицата. И шоубизнесът, както повелява законът за запълване на нишите, веднага произведе типажи, които да играят ролята на контрапункт на всяка нормалност. Колкото и парадоксално да изглежда, но прекаленият „светец“ Къци Вапцаров от „Вип Брадър“ бе не по-малък дразнител и също би събрал колосален негативен вот, ако имаше такъв. Но Вип Брадъра правилно прецени, че мистър Невада му е нужен и даде ход на положителния вот. За него гласуваха вегетарианци, филателисти, праведни домакини и хора без чувство за хумор, които съвсем не са малко. Красивият и наистина талантлив музикант Орлин Павлов спечели по същия признак – подкрепиха го най-активно цъкащата по мобилния група – тийнейджърки, млади дами и колеги, Фънки бе достоен също като Пацо да бъде изгонен, но и да бъде подкрепен от враговете на съквартиранта Къци. В този Пацо си заслужи връщането.

Деян Неделчев

Кое е общото между него, Деян Неделчев-Икебаната и Кен Ли? Очевидно не са някакви лични качества и таланти. Общото е рейтинг. Интерес от страна на публиката – перверзен, воайорски или от друга категория. И най-важното – те са в състояние да напълнят касите на продуцентите и да вдигнат пипълметричните амбиции на всяка телевизия. Ако играе честно, брадърът Гугъл би трябвало да им връчи златни и дори платинени грамоти. Защото стотици хиляди влизат, за да се посмеят и да ги напсуват във форума. Българинът не ходи на психоаналитик и има нужда да изпуска парата по някакъв друг начин.

Стойка Стефанова

Деян Неделчев-Икебаната не влязъл в „Биг Брадър“, защото му предложили нисък хонорар. По този повод момчето се изказа, че у нас „хората на изкуството“ не се ценели достатъчно.

Няма представа колко е прав! Но не за онова, което си мисли.

Ще ви припомним кой е Икебаната – това е онова пеещо и подскачащо полуголо същество, което срина от присмех интернет форумите и зае челните места по гледаемост. Същата съдба постигна фамозната Кен Ли, истинското име на която никой не помни, в някакво българско риалити. Тя изпя фалшиво на собствен английски парчето Without You, c което разгроми по рейтинг в мрежата оригинала, самата Марая Кери.

Кой сега е шампионът? Има една приказка, която е станала банална от честа употреба, но си остава все така актуална: „Внимавай какво си пожелаваш“. Още по-актуална може да се окаже и друга: „Внимавай кого гониш от шоуто“. За да не влезе някоя тъмна вечер през прозореца ти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *