Джена удари лошо мераците на свекърва си! Вижте какво направи:

Джена сватбяДжена продължава да върти на малкия си пръст цялото семейство на мъжа си и да бъде трън в очите на свекърва си Надя.

Тя внезапно заявила, че къса с поп фолка и смята да стане солистка на оркестър „Канарите”. Досега тази роля изпълняваше свекърва й, но между двете жени съществува, още отпреди сватбата, сериозно съперничество.

Надя започна да си вре носа навсякъде и дори последва младоженците на медения им месец. Най-скандално се случи на сватбата – тогава тя облече бяла рокля, сякаш е втора булка, но като видя нацупената си снаха, бързо смени тоалета.

В момента двете воюват заради грижите за бебето, което фолк дивата роди наскоро. Свекървата непрекъснато се меси и дава акъли, а снахата е прекалено самостоятелна и не иска да й се бъркат.

ДженаДжена заявила, че сама ще гледа отрочето си, докогато тя прецени. И не желае никой да я поучава. Когато Надя казала, че има повече опит като майка, Джена й заявила, че тя пък е по-добра певица и отсега нататък ще стане солистка на оркестъра. Майката на Наско побесняла, защото била свикнала да пее по сватби и събори, а сега снахата не само щяла да я измести, но и да събира повече публика с кръшната си снага и забележителното си деколте.

„Ти вече си си изпяла песента и ще ти дам внучето да си го гледаш, щом имаш такъв мерак“, срязала я апетитната фолкаджийка. Сега тя гледа бебето и едновременно репетира за ролята си на солистка, а свекървата тайно скърцала със зъби, но знаела, че е изгубила не само битката, но и войната.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *