Джена се поболя от ядове

Джена

  Няма и помен от доброто настроение, с което Джена се завърна от турнето си в САЩ. Изпълнителката на хита „Да те прежаля“ е съкрушена от удара, който й нанесе Азис след пристигането й в родината. Василка, която също пя за емигрантите ни в Америка, намекна в интервю, че към концертите на пайнерката нямало интерес. Пяла била пред шепа хора.

Наред с обидата от Азис, Джена имаше ядове и покрай новия си клип, „Събраха й се много негативи и се поболя“, тюхкат се в обкръжението на певицата. След атаката на Василка Джена заминала на морето, за да екранизира новата си песен „Да видя какво е“. Тръгнала с предварително изяснен сюжет и планът бил да заснемат клипа на плажа в рамките на един ден. Да, но когато пристигнала във Варна, завалял проливен дъжд. Капки като череши се леели от небето и не спирали. А на следващата сутрин Джена трябвало да пътува по участия и й било невъзможно да чака по-добро време за снимки.

От отчаяние и безпомощност певицата избухнала в сълзи. Вдигнала и температура. „Стана ми лошо, разболях се от нерви, притеснения и студеното време“, споделя неволите си пайнерката.

В крайна сметка тя все пак успяла да заснеме клипа и сега той вече се върти в ефира. Парчето е хит, но както се пее в него, Джена „няма сили да се зарадва“.

Нашумялата изпълнителката все още не е преглътнала обидата от думите на колегата си Азис. Тя е категорична, че той не е прав и турнето й не било провал.

„В Америка ме асоциираха с България. Какво по-хубаво от това да донесеш емоция на зрителите, да им дадеш сили и кураж?! Аз съм учила фолклор и го нося навсякъде. Тръгнали да ми обясняват на мен хора, които пеят само кючеци, за българщината и за фолклора и да обиждат нашенците, които живеят от години в САЩ. Що за подигравка бе това?!“, беснее Джена, визирайки Василка. Тя очаква извинения от Азис, каквито той вече поднесе на друга своя жертва – Райна. Към бившата на Коцето „душманинът“ отправи мили думи във Фейсбук.

„Бях подведен емоционално и реагирах грубо. Райна, наистина нещата, които казах за теб, не съм ги мислел и за миг. Държа да се извиня публично. Не сме от най-близките, но се познаваме и ако не поискам прошка, няма да мигна. Хора сме все пак – има грешка, има и прошка“, написа Василка в социалната мрежа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *