Джена прибра 2000 лева бакшиши на участие

Джена

  Истински удар направ Джена при последното си участие в столицата. За час-два пеене изпълнителката на „Да те бях ранила“ спечели близо 5 бона. Само от бакшиши пайнерката събра около 2000 “ лева, пресметнаха в заведението.

Като стартира изявата си, Джена нямаше и представа какъв късмет ще я сполети. Тя започна участието си на живо, което видимо се хареса, и от публиката се чуха бурни аплодисменти. Окуражена, звездата на „Пайнер“ още по-ентусиазирано запя хитовете си. В разгара на купона пък тя реши, че е време „за жътва“ и се пусна сред зрителите. Десислава, както е истинското й име, пееше на кой където свари. Извиваше глас пред всяка маса и сипеше музикални пожелания.

Стратегията й се оказа ефикасна. Със старанието си Джена провокира щедростта на гостите и те започнаха един през друг да й бутат банкноти в ръцете. Тя едва смогваше да ги поема и нямаше време да ги подреди в пачка. Затова ги смачка на топка, която стискаше здраво с дясната ръка барабар с микрофона.

„Тая Джена изкарва повече пари от Кали“, коментираха успеха на едрогърдата певица в заведението. Най-редовните клиенти на клуба отбелязаха, че изпълнителката на „Наш’та система 4-4-2″ си тръгнала няколко вечери по-рано със значително по-малко бакшиши – около 500 лева. А уж е по-обиграна.

Напоследък Джена доста се е променила. Отслабнала е значително, а и бюстът й сякаш още е наедрял.

Дали пък не го е увеличила с нови кубици силикон? „Вече май е надминала по гръдна обиколка даже Катя от дует „Ритон“, майтапеха се по този повод по-възрастни клиенти в дискотеката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *