Джена заживя с новото гадже! Фолкаджийката ще си сменя името! Виж с кой замени Джино:

Новото гадже на Джена е Атанас Стоев – Младия Канар

Джена Атанас Стоев
Джена пак е на крилете на любовта и вече не крие кой е мъжът, спечелил сърцето й. Пайнерката пусна тези дни в във фейсбука си снимка, на която е гушната от Атанас Стоев – Младия Канар. Под щракнатото в домашна обстановка фото певицата написа: „Добро утро от нас! Пожелания за прекрасен ден и любов в изобилие!“. С това тя ачик-ачик намекна, че вече с новия й приятел живеят заедно.

Явно Джена напълно е прежалила Джино. С победителя във „Вип Брадър“ тя имаше дълга връзка, започнала при нейна визита в Америка.

„Вълнението за мен в любовен план настъпи, когато бях поканена от оркестър „Канарите“ – да участвам в техния концерт тази година в Стара Загора. И на репетициите са запознах с моята любов – Атанас Стоев – младши. Опитваме се и двамата да не показваме на хората какво се случва, защото не желаем да го използваме като пи-ар, искаме да си е нещо лично, да си изживяваме любовта“, проговори за новата си изгора Джена. И допълни, че с оркестър „Канарите“ сега обсъждат съвместни проекти – песни и фолклорния й албум.

Атанас Стоев - Малкия Канар
Атанас Стоев – Малкия Канар

Преди дни Джена хвърли в общественото пространство и друга новина – започнала била процедура по смяната на името си. Пайнерката се надява властите да удовлетворят молбата й и до месеци да й издадат нова лична карта, в която ще е записана с псевдонима си. Сега по документи тя е Десислава.

„Това решение го взех може би преди 2 години. Дори съм започнала такова дело, което може би догодина ще приключи. По-бавно се случват нещата… Най-вероятно след няколко месеца официално ще съм прекръстена. Аз си се чувствам Джена. В крайна сметка не мога да живея и с двете имена. Така ми е по-приятно. На мен ми харесва повече псевдонимът“, твърди хитовата изпълнителка. И допълва, че семейството й подкрепя преименуването й.

„Нашите за „За“. Пък и Десиславите нямат имен ден, защо да продължавам да се казвам така?!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *