Деян Неделчев скъса с бедността

Деян Неделчев доплатил новото си жилище с хонорара от "Къртицата"
Деян Неделчев доплатил новото си жилище с хонорара от „Къртицата“

 

Деян Неделчев се нанесе в прословутия си апартамент. Изпълнителят на „От икебана дървесата ги боли“ прилежно сортира и подрежда покъщнина. Той пренесе цялото си имущество на едно място. Този шанс му се случва от 25 години насам откакто идва от Русе изживява по квартири. Каквото по-дълтотрайно си купувал, певецът пращал на съхранение в родния си град. Сега семейството му се събира в столицата в новия дом Неделчев ще живее с майка си и брат си, който все още е женен за Венета Рангелова, но най-често е в чужбина.

Деян Неделчев За пренасянето на багажа от дунавския град Икебаната плати солидна сума и сам се включи в товарно-разтоварните дейности. Както в пресата вече бе писано, певецът се е препитавал като хамалин, пробивайки в шоубизнеса в края на 80-те. Тежкият физически труд се налагал повече заради липсващото му софийско жителство.

След участието си в „Къртицата“ певецът скъса с бедността. С хонорара той заплати сериозен дял в апартамента, намиращ се на топ място в планинския квартал на столицата. Постоянен доход атрактивният певец има и от участието си като ководещ в играта „Следващият, моля!“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *