Деян Донков пак пребил Радина?

Патологичната ревност на Деян Донков често отключва бойните му умения
Патологичната ревност на Деян Донков често отключва бойните му умения

Деян Донков ревнува зверски гаджето си Радина Кърджилова от колегата им Асен Блатечки и постоянно й натяквал, че го дразнят любовните им сцени в сериала „Фамилията“, научихме от приближени.

Радина Кърджилова и Асен Блатечки в любовна сцена
Радина Кърджилова и Асен Блатечки в любовна сцена

Агресивният Донков настоявал Радина да преустанови свалките си с Блатечки на екрана. Ако се вярва на мълвата в киносредите, скандалът между тях бил толкова голям, че Кърджилова отново си изпросила боя. Преди седмица тя била ступана от неконтролируемия Донков. Радина дори била с разкървавен нос след свадата.

По време на участието им в екстремното риалити „Къртицата“ Деян за първи път показа публично, че се дразни от близостта на Радина и Асен в популярната поредица. Заради слуховете, че Радина и Асен са пренесли любовните си отношения от сериала и в реалния живот, Донков дори я накара да се закълне пред зрителите на ТВ7, че никога не е имала вземане-даване със с*кс символа на Народния театър.

Според клюката в артистичните среди Радина излизала навсякъде само с патологично ревнивия Деян. И това обаче не я спасявало от гнева му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *