Деян Донков и Моро се оказаха братя по съдба

Деян Донков

  Оказа се, че Деян Донков и Моро са сродни души, коментират налбюдателни колеги от в. „ШОК“!

Двамата бивши участници от „Къртицата“ установили в Базата, че си приличат в много отношения, и че животът им поднася сходни неща. До късна доба те си хортуваха кротко в шоуто и се оплакваха един на друг от жените си.

Според зрители на предаването, Динката и Моро настина си приличат.

Първо, и двамата обичат порядъчно да си попийват. И при единия, и при другия важи правилото – без едно мога, с едно не мога! Лошото било само, че като се наквасят достатъчно, стават нападателни.

Второ, и двамата си падат парче побойници и чат-пат налитат на жените си. В телевизионния ефир ясно се видя как Деян скубе Радина за косата, а Моро блъска Валя в стената. Малтретираните булки сами си признаха, че понякога изяждат по някой и друг шамар или ритник, но това си било в реда на нещата и не било голям проблем…

Моро

Трето (особено важно!) – и двамата минават за надарени мъже. В Базата жената на Моро го похвали, че мъжкото му достойнство е цели 25 сантиметра. От години в артистичната гилдия се говори, че Деян Донков най-голям го вади – също 25 см! Според психолози, именно тази им антропологична особеност била от съществено значение да се сближат толкова много и да си допаднат един на друг.

Четвърто (не на последно място) Деян и Моро имат ревниви и мрънкащи половинки. Зрителите сами се убедиха колко досадни могат да бъдат Радина и Валя и как и двете с постоянното си дуднене са в състояние да изкарат дори най-големия непукист от нерви.

„Динката и Моро са братя по съдба. Нищо, че единият е от т. нар. светския елит, а другият – от гетото. Когато хората си приличат, няма значение кой е бял, кой е мургав, кой е актьор, кой е коняр! Душите на хората са еднакви!“, клатят глава фенове на риалити форматите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *