Деян Донков излиза тайно от “Къртицата”, за да си разхожда кучето

Деян Донков

  Деян Донков, който от две седмици се подвизава в риалитито „Къртицата“, излиза периодично от Базата не само заради ангажиментите, които има в театъра, но и заради домашния си любимец. Това установиха с обективите си папараците.

Кадрите, които заснеха нашите фотографи, показват, че участниците в хитовото шоу съвсем не са на строг затворнически режим, както би следвало да е според правилата на играта.

Преди няколко дни актьорът бе изведен от Базата, тъй като му се налагаше да участва в представление в Румъния. Народният театър гостува в Букурещ със спектакъла „Дон Жуан“, в който

Деян Донков тегли пари от столичен банкомат, а най-добрият му приятел -лабрадорът му Аксел Дуду, послушно изчаква транзакцията.

главната роля е поверена именно на Динката, както е известен в артистичното съсловие Деян.

Тъй като гаджето му Радина Кърджилова напоследък е затрупана с ангажименти, преди отпътуването към северната ни съседка Донков използва престоя си навън, за да разходи черния лабрадор Аксел Дуду. Песът е голяма слабост на популярния артист и той често го мъкне със себе си дори когато ходи на репетиции, припомнят запознати.

По време, когато уж трябваше да е в „Къртицата“ или поне да е ангажиран с театрални дела, Деян бе забелязан да води на каишка дългоухия си любимец на централна столична улица. Дегизираният с бейзболна шапка и тъмни очила актьор отскочи набързо до близкия банкомат, за да изтегли пари, а кучето търпеливо изчака транзакцията. После двамата се отправиха към близкия парк, където лабрадорът потича на воля.

 

 

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *