Деян Донков заряза Радина Кърджилова!

Деян Донков

Най-актуалният слух сред средите на акрашките е, че звездната двойка  Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили. Според слуховете, раздялата е заради пословичната ревност на Радина, като този път е прекалила със скандалите и Деян си събрал багажа от общото им жилище.

Като повод за ревността на младата театралка се сочи ексгоденицата на Деян модела Кристина Милева. В момента красавицата е в България с новия си приятел фотограф Симоне Фалчета и пожелала да се види с Деян. Актьорът не таял лоши чувства към бившата си изгора е приел срещата тет-а-тет. След въпросната среща,  според мълвата Радина му вдигнала чутовен скандал. Проблемът всъщност е

Радина и Деян

бил, че Деян знаейки горещата натура на любимата си предпочел да запаси срещата си в тайна. Но добри приятели я осведомили за нея и лютата актриса налетяла на бой на Донков. Грозната сцена се развила пред техни познати.  Какво всъщност е станало, самият Деян не желае да коментира и дори според думите му да си спомня за това. Едно е ясно просто използва този повод да сложи край на любовта си с Радина Кърджилова, защото  сприхавият й характер му бил в повече и връзката им се обезсмислила.

Деян Донков в ДОН ЖУАН:

http://youtu.be/h04E0PEx9Bk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *