Деси Цонева стана срамежливка! Крие новия си любовник! Вижте защо:

Деси небременнаПалавата щерка на покойния журналист Димитър Цонев – Деси , се е превърнала от бърборана в неочаквана срамежливка.

Тя  продължава упорито  да отрича пред медиите връзката си с 50-годишния строителен предприемач Явор и да се прави, че двамата са само бегли познати. А тя познава толкова мъже, че за него почти не може да се сети.

Всъщност клюката носи, че именно той е фаталният мъж, който накара Деси да зареже предишното си гадже Георги Джамов, с когото толкова се обичаха, че даже се отвиха да се женят. Което пък хвърляше в ужас майката на палавницата, тъй като Джамов бил гадже на…леля й. И на сватбата щял да настъпи конфузен скандал, а лелята щяла да откаже да дойде, гледайки бившия си любим в обятията на племенницата си.

Явор засега не е заподозрян в нито една връзка в палавия род и Деси му е първата. Той бил и доста богат, обгрижвал Цоневата наследница  като принцеса, затрупвал я с цветя, правел й скъпи подаръци и дори й давал  „джобни“, за да се разхожда любимата му спокойно в мола и да си купува каквото си поиска. 

Цената за всичко това била незначителна. Просто Десислава трябвало да си държи голямата уста затворена и да не пуска през два часа селфита какви ги върши с любимия.
Баровецът бил доста консервативен и твърдо не искал около връзката му да се шуми, тъй като любовта била лично и интимно преживяване, а не плакат, който всички да гледат на улицата.

Деси котка маскаЗа Деси обаче било буквално непосилно да има нова любов и да пропусне да се похвали. Затова тя все пак пусна снимка, но на нея Явор е скрил лицето си с котешка маска. Под маската обаче си личи, че мъжът не е в първа младост, брадата му е прошарена, а по тялото няма и следа от напомпани мускули и любимите на мачовците татуировки.

Семейството силно се надява принцесата да свие най-после гнездо и да се кротне. Джамов обаче продължавал да я преследва и приятелките й смятали, че тя няма да издържи дълго в консервативната златна клетка и ще се върне пи него или ще се метне а врата на някой друг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *