Деси Цонева се Омъжи бременна в 7- я месец! СНИМКИ:

Палавата щерка на тв легендата Митко Цонев стана булка за втори път! Деси сключи граждански брак с избраника си Явор Стефанов, от когото скоро очаква бебе.

Деси Цонева е в напреднала бременност и затова голямото сватбено тържество се отлага за догодина, когато бебето вече ще е поотраснало, а тя ще си е върнала формата.

Това е втори брак за дъщерята на покойния Митко Цонев. Преди години тя беше омъжена за кратко за сина на Янчо Таков. Двамата станаха родители на Янчо- трети, но  не след дълго, се разведоха набързо, а раздялата им беше последвана от кратка, но брутална престрелка из медиите.

Деси Цонева с втория си съпруг Явор Стефанов

Новият съпруг на Деси Цонева – Явор Стефанов е с 19 години по- възрастен от нея. Също има един неуспешен брак зад гърба, и е баща на две дъщери. Кумове на скромната церемония бяха шеф Иван Манчев, който също очаква бебе от новата си половинка.

Голямата сватба ще е на 3- ти юни догодина, разкри още булката Деси Цонева. Тя признава, че винаги е искала да се омъжи в Евксиноград, но тъй като баща й почина точно там, няма как да прави сватба на същото място.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *