Деси Цонева направи нещо нечувано! Виж само тук:

Деси бременНай-накрая Деси Цонева се разчувства и публично показа мъката от загубата на баща си.

Досега тя се опитваше да бъде силна и смела и да се прави, че нищо не се е случило. Дали криеше мъката в душата си, или просто беше над нещата, никой не разбра.

Още преди да са минали 40 дни от смъртта на Димитър Цонев, тя влезе във ВИП Брадър и не изглеждаше особено тъжна. Пиеше, напиваше се, оливаше се, смееше се с глас и правеше шоу на всички, оправдавайки се, че баща й би искал да я гледа весела, а не тъжна.

Беше подбрала специални дрешки, в които се виждаше ту дупето й, ту природно надарения бюст. А за баща си спомена само два пъти и пророни няколко сълзи. За 40-те тайно я пуснаха да отиде на гроба му.

След това излезе, купонясва, влюби се в един, даже се сгоди, заряза го и сега обича друг. Но ще се сгодява ли пак не е много ясно. А нито една светска веселба не минаваше без нея.

Деси гъз1Преди дни тя за пръв път пусна в социалната мрежа истински тъжен пост по повод смъртта на баща си. Над София валеше неочакван летен дъжд и тя написа, че дори небето плаче за него.

Освен за тъгата по баща си, не пропусна да спомене и приятеля си Роро Кавалджиев, който си отиде доста нелепо от тропическа болест.

„Любимите ми хора си отидоха бързо и неочаквано“, написа Цонева.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *