Деси Слава спира да пее заради новото си гадже!

Десислава

Фолк гърлата Десислава, която напоследък търси своето място между поп фолка и попа, споделя в интервю, че ще остави музикалната си кариера заради любовта.

За русокосото миньонче любовта е приоритет  и даже заради чувствата си може да зареже пеенето завинаги, ако се наложи. Изпълнителката на „Моето друго аз“ разказа, че колкото и да е хубаво да пее и да радва феновете, което й било призванието, все пак това не е всичко.

Деси

Работата не може да замени човека до нея, да си обичан и да обичаш! Самата изпълнителка на „Моето друго аз“ е била дете на разведени и не е почувствала необходимата топлина и любов, затова нейната цел е сега да я постигне в този си живот.

Красавицата в момента е самотна, тъй като нейният приятел, боецът от ММА Светлозар отпътува за САЩ. Там ще престои  два месеца. Но това не е проблем за връзката им, казва Деси.

Според гласовитата красавица, разстоянието между тях им помага да разберат, че не могат да живеят един без друг. Очаква се скоро и самата певица да отпътува за Словения да гледа на живо двубоите на своя любим през октомври.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QPurgEPN28A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *