Деси Слава смуче по 10 бона месечно от 60-годишен милионер – любовник

Деси Слава

  Въпреки, че има връзка с млад състезател от ММА, Деси Слава поддържа паралелни отношения и с възрастен мъж, научихме от нейни колеги. Певицата от години била любовница на заможен господин, прехвърлил 60-те години.

Бизнесменът бил от пловдивския регион и въртял солидна търговия със земи и земеделски кооперации. Човекът бил

Дееи уж обича много Зарко, пък периодично му изневерява

семеен, имал и внуци, така че настоявал отношенията му с кръшната изпълнителка да са максимално дискретни. Двамата се виждали поне веднъж седмично, като Деси Слава никога не го водела в апартамента си, а в друго жилище, което поддържала специално за случая.

„Именно пенсионерът милионер осигурява звездния статут на Деси Слава. Всеки месец й дава 10 000 лева, с които да се грижи за себе си и за детето. Отделно й помага за по-едри покупки като например смяна на автомобил или ремонт на жилището. И двамата искат за връзката им да не се разчува, така че тя едва ли някога ще излезе наяве“, коментират запознати.

Земеделецът обаче не бил много очарован от младото гадже, с което Деси Слава парадира през последната година. Възрастният мъж трудно преглътнал присъствието му в живота на певицата. Хитрушата Деси обаче имала железен контрааргумент: „Трябва да имам мъж до себе си, иначе медиите ще почнат да ровят и ще ме изловят с теб. Ако искаш, ще бъда само твоя, но се разведи и заживей с мен официално!“. Хъката-мъката, дядката свил перките и се задоволил с отредената му роля на любовник под прикритие и финансов донор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *