Деси Слава се пропи!!!

Деси Слава
Деси Слава

Фолк певицата Деси Слава го е ударила на живот. След като остана и без гадже, а синът й замина да учи в Солун, Деси Слава почти не се прибира в къщи. Въпреки, че минаха месеци откакто се раздели с гаджето си Зарко, певицата все още не може да го преживее напълно. Това често я докарва до истерии и депресии.

Заради самотата Деси Слава често обикаля заведенията през нощта. Това се случва когато няма участия. Певицата събира компания от приятелки и кръстосва нощните дискотеки до ранни зори. „Това й е хапчето против стрес и самота“, твърдят нейни познати.

Деси СлаваЗаради нощните воаяжи Деси е напът да се пропие, алармират близки до фолкаджийката. С огромно притеснение те констатират, че тя предпочита да се налива с маркови питиета до ранни зори, вместо да се прибира като кукувица вкъщи, където няма с кого и дума да размени.

Редовни посетители на заведенията коментират, че певицата прекалява с алкохола. „Деси Слава се намира в много труден период. Все още не може да преживее факта, че е сама и гледа постоянно да е обградена от хора и да е навън“, коментират близки до певицата.

При всяка удобна възможност тя пътувала до Гърция за да се види със сина си Майки. Певицата непрекъснато разказвала пред приятелките си, че няма търпение да дойдат Коледните празници, когато детето й ще се прибере за кратко у нас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *