Деси Слава най-накрая показа своя любим!

ДесиСлава и Светлозар

Чалга изпълнителката ДесиСлава най-после си призна, че има мъж в живота й. След година увъртане и недомлъвки, красивата блондинка най-после разкри, че днес е щастлива в любовта.

Всъщност това си беше нещо като публична тайна, почти всички нейни фенове знаеха, че певицата излиза с ММА боеца Светлозар Савов. Но сега Деси го представи и на медиите. Слуховете, че са заедно една година вече се оправдаха официално. Все още звездната двойка не са се събрали под общ покрив, но и не бързат. Защото и двамата са на мнение, че не бива да избързва с толкова важна стъпка в живота.

ДесиСлава

Боецът не ревнувал изпълнителката, споделя тя,  защото е бил наясно, че се е хванал с популярна дама. Преди време видяхме двамата  в клипа към парчето на певицата „Най-неправилният мъж“, а сега отново се снимаха в най-новото й видео „Моето друго Аз“. Явно любовта между двамата е пламнала на снимачната площадка. Тогава ДесиСлава коментира, че е избрала да се снима със Светлозар, защото  се били разбирали чудесно. Е не е излъгала, толкова добре се разбират, че вече са светска двойка.

Десислава 2012 – Моето друго аз:

http://youtu.be/_GR2sgo2V6w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *