Деси Слава забърса ММА боец

Деси Слава забърса ММА боец

Деси Слава потърсила утеха в прегръдките на ММА боец след трагичната загуба на Евровизия от чернокосата перла Софи Маринова. Огорчена от пренебрежението на публиката, красивата певица се захапала с русенеца Светлозар Савов, когото много си харесала още по време на снимките към нейната песен „Най-неправилният мъж”.

Във видео клипа файтърът изигра главната роля на мъж, който не знае какво иска, но в крайна сметка отива при надарена брюнетка, огорчавайки разреваната Деси Слава, която остава сама в залата за тренировка.

В истинския живот обаче Зарко, както го наричат приятелите му, не отказал на прелестната певица и на секундата се отзовал, когато тя се присетила за него. На този етап блондинката ревниво пазела в тайна връзката си с бияча, защото всичко било в първоначален етап и тя се страхувала да не й отнемат и тази последна радост. В момента двойката била на почивка в Република Доминикана, където събирали впечатления под палмовите дървета.

Деси Слава

Според източници от средите на шоубизнеса, Деси Слава преживяла още едно разочарование през миналия месец. Преди участието си в музикалния фестивал, тя направила плахи опити да се помири с „Пайнер мюзик” защото преценила, че сама й е много по-трудно. От марковата компания обаче категорично й отговорили, че за нея няма място под слънцето и хлопнали вратата.

Деси Слава преживя много тежко загубата на Евровизия. На моменти започна да се говори, че е изправена пред самоубийство заради провала. В първите дни след края на конкурса била под непрекъснато наблюдение, защото я терзаело силно чувство за вина и не се знаело какво може да направи.

Виж виедо:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *