Деси Зидарова бързо намери заместник на мъжа си Михаил Младжов!

Деси Зидарова и Михаил Младжов

  Манекенката Деси Зидарова, представяща cе и за актриса, бързо забрави мъжа си Михаил Младжов, който бе арестуван през август месец миналата година, след като полицаи откриха близо 200 гр. кокаин в автомобила му на магистрала „Тракия“ при остановена проверка.

Прахчетата бяха скрити в резервната гума, а скандалното е, че в колата с него пътуваха и три деца.

Младжов с манекенката и децата им

При обиск в дома му по-късно разследващи откриха още няколко грама кокаин. Така Младжов беше обвинен както за разпространение и притежание на наркотици. „Заставам плътно до него и го подкрепям. Той обича моите деца като свои собствени, всички наши познати могат да го потвърдят“, заяви тогава Зидарова, която през 2009 бе пребита пред фризьорския си салон в кв. „Лозенец“.

Заподозрян за инцидента тогава бе бившето й гадже, синът на Миньо Стайков – Стайко. В момента той е обявен за издирване. Стайко е заподозрян, че е ръководил престъпна група за източване на ДДС, която бе разбита при акция, наречена „Захарно петле“.

Собственикът на интерхотел "Велико Търново" Георги Георгиев

Откакто мъжът й влезе в затвора, Деси се е впуснала в лов на нови благодетели, твърдят запознати с нощния живот в София. Когато прекаляла с алкохола и с някои специфични вещества, манекенката не можела да контролира своето поведение.

Неотдавна тя била засечена в хитов клуб, където демонстративно се целувала с известен футболист. Сред завоеванията й са също и един от босовете в „Левски“, както и собственикът на интерхотел „Велико Търново“ – Георги Георгиев. Той има интереси предимно в туризма, а в бизнеса стартира с авоарите на баща си, който притежавал навремето верига от бензиностанции. Любопитното е, че Георгиев е женен, но съпругата и децата му живеят предимно в Испания, където предпочели да се преселят, след като започнали отвличанията в България.

„Сметките на Деси може да излязат криви. Независимо, че мъжът й е в затвора, той получава информация за това какви ги върши. Когато и да излезе, ще й потърси сметка“, твърдят авери на Младжов, запознати с някои особености на характера му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *