Деси Добрева като Веско Маринов

Деси Добрева
Деси Добрева се натиска за евродепутат

  Певицата Десислава Добрева бавно, но славно върви по стъпките на Веселин Маринов. Политическата хамелеонщина, характерна за чучулигата на ГЕРБ, 100% важи и за бившата вокалистка на „Куку бенд“.

През 2009 година Деси Добрева се врече във вярност на НДСВ. За нея партията на Симеон Сакскобургготски изповядваше най-чистите идеи и именно личността на царя я провокира да се захване с политика. Изпълнителката бе избрана категорично от ръководството на партията за 8-а в евродепутатската листа на НДСВ през 2009 година, като зад нея остана дори Соломон Паси.

Деси бе лицето на партията в предизборната кампания, изпълнявайки любими на нацията народни песни.

След провала на НДСВ на парламентарните избори обаче откритието на Слави Трифонов бързо се дръпна от либералите. Впоследствие се присъедини към партията на Николай Цонев „Нова алтернатива“. Като причина за повторния й опит да влезе в политиката певицата изтъкна пиар акцията на Цветан Цветанов срещу бившия военен министър. Деси Добрева изнесе цялата предизборна кампания на „Нова алтернатива“ и за награда Цонев я направи водач на листата във Варна.

Веселин Маринов
Веселин Маринов

Сега тя е лице на новия проект на Николай Бареков „България без цензура“. Журналисти научиха, че по всяка вероятност Деси Добрева ще настоява да бъде измежду кандидатите за евродепутати , излъчени от партията на бившия журналист.

Заради постоянната смяна на цветовете последователката на Веско Маринов търпи сериозни негативи в социалните мрежи и форумите. Нейни почитатели все по-яростно изразяват възмущението си от маниакалната идея на Деси да влезе в политиката на всяка цена, независимо от коя партия.

Близки до певицата споделиха пред журналисти, че откакто е напуснала Слави, никой не я кани на участия. Пее единствено на частни партита, в повечето случаи организирани от нейни близки приятели. „Деси закъса с парите. Сигурно това я провокира да се занимава с политика и да води кампаниите на различни партии“, смятат нейни колежки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *