Деси Банова: Връзката ни с Бербатов беше несериозна, искам да го забравя!

Деси Банова

  Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова отчаяно мечтае за приказна сватба. Русокосата дама наскоро чукна 33 и иска да се види като булка, преди съвсем да е остаряла, водещата на прогнозата за времето повече от 6 години е обвързана с финансиста Ивайло Граховски, с когото дори отглеждат общо дете, но венчавка така и не са планирали. Според запознати любимият на Деси не искал да взима официално ръката й и си правел оглушки. Тя започнала да губи търпение.

Близки до блондинката разкриват, че тя била толкова обсебена от идеята да мине под венчило, че тайничко планирала сватбата си в подробности. Деси си записвала в тефтер идеите си за тържеството на мечтите си. Тя избрала модел за рокля, цветя за декорация на празненството и дори знаела кой ресторант ще наеме за гостите.

Димитър Бербатов

Преди година приятелят й Ивайло най-накрая се сетил да я зарадва с диамантен пръстен след упоритите й намеци. Сватбата обаче все отлагал. Затова и Банова започнала да се чуди дали изобщо ще се види булка. Нещо повече – напоследък тя се самоубеждавала, че бракът не е задължителен, щом двамата с любимия й са щастливи. Това, нашето, е повече от брак“, навивала се блондинката, но близките й усещали, че липсата на халка на пръста й я кара да се съмнява в устоите на връзката си.

Деси и Ивайло са заедно още от средата на 2006 г, когато блондинката бе на върха на славата си. Преди да срещне бащата на детето си, синоптичката на Нова минаваше за една от най-желаните моми у нас и медиите нонстоп й приписваха горещи връзки с мъже от политиката, спорта и шоубизнеса.

Деси Банова с любимия Ивайло

Когато се запознал с Банова, Граховски бил одитор в голяма международна компания и инспектирал финансите на Нова телевизия. Един ден двамата се засекли в коридорите на медията и веднага усетили химията помежду си. После Деси споделила на своя приятелка колко много й е харесал ревизорът и Онази влязла в ролята на сватовница.

Дружката уредила среща на Деси и Иво и не след дълго те заживели под един покрив.

По-късно финансистът захванал бизнес с дамски чанти, а изгората му станала рекламно лице. Компанията изнасяла луксозните си продукти за Италия, а Граховски планирал да отвори на Ботуша и собствени търговски обекти.

С дъщеричката си

Покрай състоятелния си приятел синоптичката скъса с имиджа си на секс тигрица и влезе в кожата на бизнесдама. Преди време тя направи фирма за организиране на сватби.

Дали обаче ще има щастието един ден да организира и своя сватба, никак не е сигурно. Съдейки по поведението на мъжа й, шансът за това е нулев.

Днес Деси Банова се радва на нов имидж – на примерна майка и къщовница, но както стана дума, в миналото за нея се носеха доста пикантни клюки. Една от тях я свързваше интимно с Бербатов. Хутболистът спал с нея в началото на кариерата си.

Синоптичката избягва да коментира тази своя връзка, за да не дразни годеника си. Някога обаче бе далеч по-словоохотлива. Веднъж тя дори разкри с подробности как точно е разбила сърцето на нападателя – като започнала да излиза с гръцки милионер.

По това време Бербо бил в Германия и научил за предателството й от медиите.

„Митко е доста недоверчив и затворен човек. Споделял ми е свои притеснения и страхове, за които дори не съм се замисляла, че биха могли да му хрумнат.

Един от големите му комплекси беше, че смяташе, че жените излизат с него само заради парите му. Струва ми се, че той беше доста самотен в онзи период. Когато изтече отпуската му в България той си замина в „Байерн“ за подготовка на новия сезон на клуба. По-късно, когато се прибираше от Германия, ми търсеше за да се видим. През останалото време си пишехме есемеси. И изведнъж спряхме. Аз пък започнах връзка с един гръцки бизнесмен и естествено пресата моментално я отрази. Предполагам, че Митко от тях е научил всичко и поради това престана да ми се обажда. Възможно е и да се е обидил, даради което писаха, че съм го зарязала заради друг. Истината е, че не исках да влизам надълбоко в отношенията си с Бербатов. Знаех, че връзката ни няма да е сериозна. Искам да го забравя“, сподели преди години Банова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *