Деси Бакърджиева не може да си хване мъж

Ролята на палавата секретарка Нели от „Стъклен дом“ преобърна живота на актрисата Деси Бакърджиева. От популярно лице само на театралната сцена за няколко епизода в сагата тя се превърна в тв звезда и модел за подражание на десетки представителки на екранната си професия. Интересът на мъжете към дългокраката блондинка също се удвои, но това не повлия положително на личния й живот, в който актрисата все още търси идеалния си партньор.

Деси Бакърджиева
Деси Бакърджиева

След края на снимките на „Стъклен дом“ Деси се включи в друг от хитовите сериали на Би Ти Ви – „Фамилията“, и продължи да трупа име като едно от най-перспективните лица в бранша. Всеки уикенд зрителите я виждат в ролята на бившата миска Диана Арнаудова, жена на заможен бизнесмен. И докато в лентата героинята й имаше семейство и солиден финансов гръб за да си купува от маркови тоалети, до собствен СПА център, в действителност 35-годишната Бакърджиева отдавна се оправя сама с живота. Освен като главно действащо лице в хитови сериали, тя се издържа и като внася маркова козметика от чужбина.

Деси Бакърджиева Ангажиментите обаче имат пагубно влияние върху любовния й живот. За актрисата се говореше, че ту е с един, ту с друг известен мъж. Клюките дори я направиха за кратко любовница на един от най-добрите й приятели Асен Блатечки.

Накрая самата тя повдигна завесата и сподели, че си няма никого от много време насам. „Нямам личен живот, въпреки че ме свързват с какви ли не хора. Да, имам близки приятели. Те не са много, броят се на пръстите ми. Но професията ми, ангажираността ми до голяма степен отблъскват много хора. При мен всичко е по график. Детенцето ми пък е най-важно. Трябва да го взема от училище, от занималия.Тези разграфени дни плашат много мъжете, Когато се прибираш в 10 вечерта пребит от умора и искаш само да се наспиш, въобще не ти се мисли за излизане, за купони. И започваш да губиш хората около теб. Защото те си мислят, че или си се надул, или ги избягваш по някаква причина“, споделя екранната Диана Арнаудова.

Актрисата не се притеснява от обвързване и вярва в голямата любов, въпреки че има горчив опит зад гърба си. Преди повече от 11 години тя за пръв път има сериозна връзка и резултат от това е дъщеря й Анна-Мария. Момиченцето вече е на 10 години и живее само с известната си майка. Баща му предпочита да стои в сянката на бившата си жена и за него Деси никога не говори публично. Във възпитанието на детето им много помагат и двамата най-близки хора до Бакърджиева – майка й и сестра й.

Точно те са насреща и когато на звездата от „Фамилията“ й се налага да пътува из страната за театрални участия или пък да снима епизоди до среднощ.

И докато актрисата успява да намери време, което да сподели с дъщеря си, в списъка й с ангажименти не остава никакво място за имена на мъже. Просто Деси няма кога да отговори на позивите им за романтика.

„Не знам до каква степен мога да отделя време за любим човек. Защото той ще има своите претенции да съм с него, да получава от вниманието ми“, философства русокосата актриса от сериала на Би Ти Ви.

Друг проблем, който среща в намирането на идеалния мъж, е, че все по-често се хваща да се заглежда по сериозни и отговорни господа. Недостатъкът бил, че често именно те били вече стабилно обвързани и имали щастливи половинки до себе си. И макар на малкия екран да играе често ролите на празноглави изкусителки на женени мъже, в живота си Деси бяга от този образ. Против разбиранията й е да разбие нечие семейство, за да гради върху него своето собствено щастие.

„Наистина напоследък има много интересни, красиви, ерудирани и успели мъже у нас, но те вече са заети. Може би някой ден и моето ще стане. Не страдам от това. Имало е моменти, в които съм се тормозила, че съм сама. Но вярвам, че всеки си има половинка, която го чака някъде по пътя му“, оптимистка е актрисата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/IyVZR6oQC80

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Деси Бакърджиева не може да си хване мъж"

  1. Анонимен   23.06.2016 at 13:50

    Чудесен човек и прекрасна актриса!Винаги усмихната,позитивна и красива.Пожелавам и много щастие и по-често да я виждаме на екрана!А пък истинският,наистина я чака някъде със затаен дъх…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *