Десислава се показа за първи път след раждането! Вижте как изглежда – СНИМКА:

Само няколко дни след като роди второто си дете, фолк дивата Десислава събра най- близките си приятели и колеги в столично заведение, за да ги почерпи по щастливия повод.

Певицата без притеснение позира за снимки с гостите си, макар че все още не се е възстановила от раждането. Дори без прическа и с доста килограми отгоре, Десислава видимо сияеше от щастие на кадрите. Таткото Благой Найденов също изглеждаше на седмото небе от радост.

Фолк певицата и боксьорът станаха родители на 28 декември, когато на бял свят се появи синът им Борис. За 21- годишният спортист това е първа рожба. А за Десислава – второ дете. Големият син на фолк певицата – Майки, вече е на 16 години.

Тя отдавна желаеше да има още едно дете. Но проблемът все се оказваше липсата на подходящ партньор. Фолкаджийката трудно понесе раздялата с ММА боецът Зарко, като не криеше, че той е любовта на живота . Затова, тя дори обмисляше идеята да осинови дете.

Но междувременно се запозна с Благой Найденов. Въпреки голямата разлика във възрастта, двамата успяха да изградят щастлива и хармонична връзка. А спортистът не се поколеба да стане баща, въпреки че все още е доста млад.

След раждането, Десислава ще си вземе доста дълга почивка. Певицата няма да се връща на сцената чак до лятото, тъй като предпочита да се порадва на второто си майчинство, вместо да бърза да се връща към участията по кръчмите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *