Део с договорена победа в „Дансинг Старс“

Део и Елена се залюбиха покрай танците в „Денсинг Старс"

  Два месеца преди финала на танцувалното шоу „Денсинг Старс“ вече се знае кой ще стане неговият победител. Ако се вярва на слуховете, плъзнали в екипа на предаването, за крал и кралица на бала са избрани водещият Деян Славчев – Део и неговата партньорка Елена Добрикова.

Дори сред останалите участници в надпреварата се зародило съмнението, че и тази година има нещо нагласено в шоуто на Нова, което се продуцира от компанията на нико Тупарев.

Съмненията, че Део и партньорката му са предопределени за победители, тръгнаха още със старта на „Денсинг Старс“ в средата на март. Тогава изненадващо русокосият младеж бе определен като един от от членовете на журито и получи техните високи оценки. Престараването на Део продължи и в следващите кръгове, оставяйки съмнение, че шоуменът едва ли случайно е избран да се включи в надпреварата. Малко по-късно пък се разбра, че емоциите, които Део показва на сцената, са резултат на междувременно пламналата му любов към неговата танцувална половинка Елена.

След като двамата спряха да отричат новината, за която преди седмици бе писано, мнозина от останалите участници видяха как сценарият на последния „Денинг Старс“ отново се повтаря. Приликите са очевидни. Тогава на финала на шоуто певецът Орлин Павлов грабна короната и голямата награда заедно с тогавашната си любима Яна. Затова и този път останалите звезди, подготвени, побързаха да обявят, че няма да се изненадат изобщо, ако изрусеният водещ е новият победител в шоуто.

Пръв своето съмнение изказа публично на глас рапърът Ицо Хазарта. Изпълнителят е сред най-близките приятели на блондина и навярно е добре запознат с историите около него. Къде на шега, къде сериозно, той се закани, че ако и този път отпадне преди него, наистина ще се усъмни в легитимността на шоуто.

„Обикновено, когато участвам в едно предаване с Део, накрая той печели. Не искам да казвам нещо лошо за него, но се надявам тази поредица най-накрая да спре. То е ясно, че Део е сред финалистите в шоуто – трябва да получи поне сребърен или бронзов медал“, потвърди вече тръгналите слухове за нагласеното шоу Хазарта.

Намекът на рапъра, че не за пръв път Део става победител в риалити формат, има своята предистория.

През 2009 г. сред оспорван сезон на „ВИП Брадър“ русокосият шоумен изненадващо бе избран за любимец на публиката в конкуренцията на много по-ярки от него звезди. Слуховете обаче носеха, че за това му е помогнала близката му дружба с продуцента Нико Тупарев, който е и неговият откривател за телевизията. В този момент Тупарев решил да подаде ръка на Део, който дълго време бил без работа и отчаяно търсил начин отново да се зашуми.

Моделът успешно проработи и след това Нико започна да налага Део във всеки свой проект, точно както се случи и с другия му голям любимец – певеца Орлин Павлов. Неговата история като под индиго повтаря тази на Део, но с известна разлика в хронологията. Орлин първо спечели „Денсинг Старс“, след това участва в сериала „Отплатата“, продуциран от „Олд скуул“. Накрая преди няколко месеца Павлов взе и голямата награда в последния „ВИП Брадър“, макар зрителите да намираха за далеч по атрактивни неговите съквартиранти Фънки и Къци Вапцаров.

 

Стопи се

Цели 7 килограма е свалил Део, докато тренира танците си за „Денсинг Старс“. Това поне е официалната версия, която блондинът представи пред феновете на шоуто, които забелязаха, че бузите му съвсем са хлътнали. Хора от екипа на предаването обаче издават, че водещият има друга тайна за перфектната си форма – много секс.

Део от години се радва на добри мерки, но заради ежедневните упражнения в леглото с новата му любима Елена, тялото му започнало застрашаващо да се топи. За да не измършавее съвсем, водещият се заканил да започне да похапва много по-стабилно, а неговата любима баба Даша дори поела ангажимента да меси баници за него и партньорката му всеки ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *