Део запозна Елена с Лора Караджова

Део

  Део запознал със свито сърце жените си Елена и Лора Караджова. Русокосият чешит се притеснявал да не би между актуалната му знойна изгора и бившата му приятелка да прехвърчат искри, но нищо подобно не се случило. Блондинът представил двете дами една на друга зад кулисите на „Денсинг Старс“ и като видял, че те нямат намерение да се хващат за косите, си отдъхнал с облекчение, издават от екипа на танцувалното риалити.

Въодушевен от спокойната реакция на жените си, Део дори предложил тримата да излизат заедно, това едва ли ще се случи някога, но е факт, че Лора се държала доброжелателно със заместницата си.

С Лора Караджова

Младата певица приела с разбиране и новината, че бившият й годеник и новото му гадже са заживели заедно. Той и Елена делели покрив и постеля от месец.

„В съвсем нормални отношения съм с Лора. С нея успяхме да запазим добрия тон помежду си“, подчертава Део, който, преди да стане водещ, е бил барман.

Блондинът и изпълнителката на „Спуснати завеси“ се разделили малко преди старта на „Денсинг Старс“. Били на екскурзия в Кабо Верде, Африка, когато изведнъж усетили, че с 8-годишната им връзка е свършено. Но пък и той, и тя били категорични, че трябва да запазят приятелството си.

„Готов съм по всяко време да помогна на Лора с каквото мога“, казва днес Део. Засега подкрепата му се изразява главно в това, че продължава да погасява наравно с Лора вноските по жилищния им кредит. Както е известно, докато бяха заедно, те обитаваха малък , но уютен апартамент, който закупиха с кредит.

Заемът ще бъде погасен напълно чак след две години. Апартаментът Ще остане за Лора, тъй като с не малка сума за придобиването му е помогнал и баща й – фронтменът на „Сигнал“ Данчо Караджов.

Део с новата изгора Елена

Деян Славчев, както е истинското име на Део, напоследък с охота разказва как е запознал Елена със семейството си, а тя него със своето. Наскоро двамата се завърнаха от родния град на танцьорката Смолян. Там обиколили цялата рода на Елена, а правели и туристически преходи из Родопите. По-късно това лято двамата възнамерявали да заминат и на по-дълга ваканция в Гърция

„Всичко между нас се случи в процеса на работа в „Денсинг Старс“, опознавахме се ден след ден и се преоткрихме“, разказа неотдавна Елена за началото на любовта си с Део. 37-годишният блондин също не крие, че връзката им разцъфтява. Нищо чудно скоро те да зарадват роднините и приятелите си с новината, че ще стават родители. Повод за подобни подозрения дава самият Део.

Той признава, че с 15 години по-младата от него красавица вече говорят за наследник.

Шоуменът съзнавал, че му е крайно време да стане баща, и често подхвърлял тези си заключения пред Елена.

Докато Део крои планове за бъдещето с новата си приятелка, Лора не остава по-назад. Тя също си е намерила изгора – залюбила е приятел на бившия си. Любовникът й се казва Мартин и е от Благоевград.

Гаджето на певицата не е никак случайно. Баща му е собственик на оборотно заведение. „Ще се радвам, ако и тя е щастлива“, казва Део по този повод.

На настоящата си приятелка той гледа като на сбъдната мечта. Хвали я, че е скромно и добро момиче, непокварена и принципна. „Никога не се е докосвала до наркотици. С нея ми е лесно да стоя далеч от тези неща“, споделя Део, който и в „Денсинг Старс“ призна, че е имал сериозни проблеми с дрогата.

За първи път той опитал кокаин преди 13 години. Няколко пъти имал и сблъсък с полицията заради притежание на опиати.

„От 2007 година съм отворил нова страница след доста, извършени глупости с физиката и психиката си“, разправя Део. От наркотиците той се отървал, когато го поканили да играе във филма „Прогнозата“. Тогава заминал на остров Гьокчеада, където с Юлиан Вергов и Асен Блатечки започнали да посещават сърф училище. Налагало се, тъй като ролите им го изисквали. Лека-полека сърфът го изтеглил от дъното.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *