Денис Ризов плаща екскурзиите на Наталия Симеонова

Бас китаристът и основател на рок групата „Ахат“ Денис Ризов продължава да пръска пари по бившата си съпруга Наталия Симеонова. Музикантът и водещата са от малкото бивши семейства, които са запазили приятелството и добрия тон помежду си и никога не са делили тенджерите и чашите, след като се разделиха през 2006 г.

Денис Ризов и Наталия Симеонова
Денис Ризов и Наталия Симеонова

Нещо повече, Денис с удоволствие плаща екскурзиите на бившата си съпруга и дъщеря им Вики.

По традиция всяка година двете не пропускат да посетят САЩ, както и да отпускат през лятото по екзотични кътчета из цял свят. Музикантът не спира да прави скъпи подаръци и на двете. В дома на Симеонова е пълно с кукли, скъпи парфюми и дрехи. Водещата се чува с Денис почти всеки ден. Ризов на свой ред е и неин работодател.

Наталия СимеоноваСлед като Маги Халваджиян вече не й е продуцент заради падането на шоуто „Море от любов“ в Би Ти Ви, бившият съпруг на Наталия й подаде ръка и от 2012 г. продуцира предаването й „Предай нататък“.

След развода между Наталия и Денис за нея остана огромната им вила в Панчарево, също и предоволна месечна издръжка за дъщеря им.

Причините за звездната раздяла разкри самата Наталия преди време – забежките на Денис. „След цяла година на терзания, дойде деня в който не издържах и набрах любовницата по телефона. Исках да я помоля ако е възможно тримата да се срещнем за да обсъдим какво ще се правим в тази ситуация. Явно беше, че единия от нас е излишен. Тя категорично ми отказа. От този момент нататък Денис излезна от вкъщи и повече не се прибра. Страшно ми се ядоса, че съм я потърсила директно, макар че не съм вдигала никакви скандали“ сподели в интервю „феята на любовта“.

Денис Ризов
Денис Ризов

Техни общи приятели разказват, че след раздялата между музиканта и водещата, той й е оставил 10 млн. лева от общите им авоари. След като русата помирителка на разлюбените живя години наред с надеждата, че бившият й съпруг ще се върне при нея, тя си хвана младо гадже. Тайнственият любовник е доста по-млад от нея, но затова пък с добро финансово положение, твърдят нейни близки. Известната с искреността и прямотата си водеща го била представила на Денис и на дъщеря си, с които били в отлични отношения.

Самият Денис не крие, че е много щастлив от факта, че Симеонова е открила нова любов в живота си. Ризов също не оставял леглото си празно, но е спрял да каца от цвят на цвят и също е открил нова любов, която засега пази в пълна тайна. И двете нови половинки на Денис и Симеонова нямат нищо против двамата да се срещат и да отделят време на дъщеря си за да й създават семеен уют. Тримата постоянно се събират по семейни поводи, за да празнуват заедно. Те дори се редуват кой да гледа малката и да я взема от училище, разказват техни познати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://www.youtube.com/watch?v=DUlwXAjbd2k&feature=share&list=PLD83270BE887C2207

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *