Денис Ризов не плаща заплати от месеци

Денис Ризов
Денис Ризов

  Глад и мъка царуват в шоуто на Денис Ризов, научихме шокиращата новина от достоверни източници. Водещият продуцент не е плащал заплати на подчинените си повече от 6 месеца. Оправдавал се със забавяне на финансите от страна на БНТ, в чийто ефир се излъчва предаването му „Денис и приятели“ като външна продукция. Освен с приказки за некоректното отношение на медията, бившият мъж на Наталия Симеонова опитвал да предотврати назряващия бунт в екипа си и с прочувствени речи.

„Е, шоуто се казва „Денис и приятели“, нали?! Проявете разбиране“, убеждавал Денис подчинените си. Водещият ги увещавал да проявят търпение и да го подкрепят в този труден момент, защото именно това е същността на дружбата, която ги е събрала във вечерното предаване. С подобни емоционални увещания Ризов успявал да усмири недоволните си подчинени в началото на финансовите си Денис Ризов Денис и приятелизатруднения. Със задълбочаването на кризата обаче нараствало и неудовлетворението в екипа. Всякакви сълзливи обещания били напразни. Мнозина избрали да го напуснат и да си потърсят друга работа. Малцината останали в предаването на Денис пък ежедневно роптаели срещу несправедливото отношение на шефа си.

От време на време водещият раздавал по 200-300 лева на човек, което е скромна част от средната месечна заплата в екипа. Хората на Денис били доволни и на тези пари, тъй като с тях донякъде успявали да покрият най-неотложните си битови сметки. За жалост сумите били крайно недостатъчни. Всички настоявали да получат до стотинка всичките си забавени заплати, но за жалост това едва ли скоро ще се случи.

Засега се пази в тайна каква е причината за кризата в шоуто и дали наистина възнаграждения не се плащат по вина на БНТ. Денис се опасявал, че скоро ще се разчуе за финансовите му затруднения, и всячески се опитвал да го предотврати. Усилията му обаче са обречени, тъй като гневът на подчинените му нараства с всеки изминал ден. Въпрос на време е да избухне бунт в шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *