Денди иска предаване

Денди чака опашка от продуценти след особата си, щом излезе от „Биг Брадър"
Денди чака опашка от продуценти след особата си, щом излезе от „Биг Брадър“

Писателят Любомир Милчев – Денди иска на всяка цена да се върне в шоубизнеса. Ексцентрикът дори си е измислил концепция на телевизионно предаване, в което да играе главната голя. То ще бъде с комедийна насоченост и ще представя известни хора в необичайна светлина.

Любомир Милчев - Денди Шоуто на Денди трябва да се казва „Фиаско“. Всичко около сценария му вече е изяснено и готово за реализация. Най-важната част обаче липсва – продуцентът. Точно това е и причината Денди да влезе отново в Къщата. Въпреки, че мотивацията му да участва в шоуто е високият хонорар, писателят всъщност си търси по-постоянен източник на приходи. Ексцентрикът вече не можел да живее така нестабилно както досега и да разчита само на епизодичните си печалби. Затова и решил да влезе в телевизионния бизнес.

Идеята за шоуто на Денди е да поставя известни личности в неудобна ситуация. „Например водещият ще бърка имената на гостите. Известните хора са уморени от своя имидж и обикновено се появяват с едни роли пред обществото, и е хубаво да ги видиш след това, да ги извадиш от комфортната им среда“, обяснява концепцията си Денди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/MGPdEdFqTZg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *