Девственица отказа с*кс на Виктор Крум

 

Айджан Али е под строг родителски контрол
Айджан Али е под строг родителски контрол

Туркинята Айджан Али, която стана по-пулярна покрай връзката си със Станислав Яневски, разкарала актьора заради досадните му напъни да отнеме девствеността й, научихме от сигурни източници.

Въпреки че този факт ще прозвучи невероятно за голяма част от връстнич-ките й, забравили отдавна що е то девствена ципа, 20-годишната студентка по право в УНСС все още не била опитала от интимните сладострастия на живота. Айджан, оприличавана като жива двойничка на куклата Барби, е от турски произход, като жените в семейството й поколения назад са пазили девствеността си за своите съпрузи.

Станислав Яневски
Станислав Яневски

С този принцип на мюсюлманската религия прочулият се с ролята на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър Яневски му се наложило да се сблъска. Със самочувствието на изпечен мачо, пред когото на жените им омекват колената, той се опитал да прекъсне вековната традиция.

„Не е за вярване, но Айджан е девствена. Онзи с*кс маниак искаше да спят заедно, но тя има коренно различно възпитание от българките. Не че пази девствеността си чак за съпруга си, но първият полов акт според семейството й, което е доста консервативно, е нещо свято, и човекът, който ще го извърши, трябва най-напред да се докаже“, разясниха нравите на турската Барби състудентки от випуска й, с които тя често споделяла терзанията си от връзката с Яневски.

Косвено самата Айджан потвърди, че неконсумираната сек*уално връзка е станала причина да се раздели с Геле от сериала „Под прикритие“. „Това са прекалено лични неща, не бих искала да коментирам. Не той, а аз реших да приключим. Не искам да чувам за това човече. Поиска от мен за кратко време неща, които не мога да му дам, защото още се чувствам малка за тях. Реално връзката ни продължи само 20 дни призна пред журналисти захаросаната Айджан.

Бъдещата юристка бързо е намерила заместник на Яневски, който да я разбира и да уважава принципите й относно първия сек*уален акт. А приликата й с куклата Барби не била умишлено търсена, нито пък е продукт на пластично преобразяване.

„Баща ми е много строг родител, никога не би ми позволил операции нито на гърдите, нито на друго място. Природно надарена съм. Гръдната ми обиколка е 84 см, тежа 42 кг. Татко има свой бизнес, а майка ми работи като медицинска сестра в Истанбул. Макар и от разстояние, в София съм под скрог родителски контрол“ разказа още туркинята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *