Двете Златки: Волен Сидеров е гей, ама Станишев по – прилича на такъв

Волен Сидеров и Сергей Станишев

Двете Златки влязоха в спор гейове ли са Волен Сидеров, Яне Янев и Сергей Станишев по време на своя дебют в тв предаването „Факторът Кошлуков”. Скандалните мадами получиха своя шанс да блеснат в ефир и да водят своя собствена рубрика, която разисква политически теми.

Повод за техния спор стана изказване на атакиста Сидеров, който преди време заяви пред журналисти, че Янев е скрит хомосексуалист, на който не му стиска да си признае, както направил берлинският кмет.

На тази нападка Янев отговори по подобаващ начин, като призова Волен да му заведе Капка и да си купи фенер. За край на речта си, лидерът на РЗС призова повече никой да не го занимава с подобни щуротии.

Златка Райкова и Златка Димитрова

Ни в клин, ни в ръкав, Златка Димитрова обяви, че „Сергей повече прилича на гей” и уточни, че това си е нейно мнение. Колежката и Райкова пък отхвърли тази теза и заяви, че Волен издавал обратните си наклонности, защото твърде често се обръщал с нападки към хората заради сексуалната им ориентация. Накрая двете заключиха, че българските политици са наистина интересни хора, с интересно облекло и интересно поведение.

„Прави ни впечатление, в Парламента са като някакви малки дечица, като тея студентчета, дето като се напият и се сбиват. Най-интересни са министрите, които просто се забавляват, вместо да вършат някаква работа”

Накрая новите водещи дадоха предложение да отпаднат конкурсите „Мис Мокра Фланелка”, а на тяхно място да се организира „Мис и Мистър Мокър Депутат”.

Златка 1 и Златка 2, съответно Димитрова и Райкова, коментираха и неразборията в държавата, която продължава от десетилетия. Учудващо за имиджа, който са си изградили, те разкритикуваха родната действителност и порицаха стриптийз клубовете в Студентски град.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *