Дарина Павлова докара любовника в България

Дарина Павлова и Джулио Берути
Дарина Павлова и Джулио Берути

Дарина Павлова не изпуска от око новото си гадже – 29-годишния италианец Джулио Берути. Синеокият италианец, по който се прехласват всички млади девойки, е на пробни снимки в Холивуд, а вдовицата на Илия Павлов го придружава дори и на снимачната площадка.

Дарина и Джулио с великия Силвестър Сталоун в Холивуд
Дарина и Джулио с великия Силвестър Сталоун в Холивуд

Вечер двамата отмарят в частния милионерски клуб на холивудските знаменитости „Тедис“, в който ВИП персоните се чувстват в безопасност. Нашата весела вдовица изобщо не е притеснена от фотообективите на папараците, но затова пък с удоволствие се снима и разпространява фотосите с младия си очарователен любовник. Бизнесдамата е влюбена до уши в младия актьор и дори смята да узакони връзката си с брак. Милионерката го разхожда в Лас Вегас, Монако, Ню Йорк, докара го дори и до България.

Палавата мултимилионерка запознала най-добрата си приятелка Марта Вачкова с очарователния Джулио в елитен столичен клуб, научихме от приближени. По традиция мултимилионерката представя всяка своя нова любов на старата си дружка.

Връзката на младия актьор с близо 20 години по-старата от него Дарина предизвика доста критики в Италия. Медиите на Ботуша тръбят, че младокът й праща червени рози и орхидеи, ухажва я настоятелно, а когато са заедно навън, я гледа възторжено.

„Той е едно обикновено жиголо, но Дарина не йека и да чуе! Естествено, че е с нея заради зестрата, която очаква. Дарина може да му е майка, тя е с 22 години по-възрастна от него“, съскат злобно в родния хайлайф.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *