Данъчен измамник натири Зара

Зара
Зара

Зара пак лежи на издръжка на Христо Сираков, нищо че от официалната им раздяла са минали повече от 3 години. Двамата продължават да се виждат редовно и за никой от близките им не е тайна, че връзката им не е само приятелска, но и сек*уална. Именно затова и баровецът с прякор 100-те манекенки продължава да плаща образованието на брадърката, както и екзотичните й пътешествия по целия свят. А най-учудващото е, че той вече не държи да е единственият мъж в живота й.

Иван Танев - Универсалния
Иван Танев – Универсалния

Немного отдавна плъзна слух, че варненката си е намерила нов благодетел и дори е заченала от него. Обявен за неин осеменител бе бизнесменът Иван Танев, по прякор Универсалния, който има 3 деца от топ манекенката Цвети Бранкова и в момента се укрива за данъчни измами в Дубай. Сочната клюка гласеше, че аферистът и Зара живеят заедно в луксозен хотел в арабското емирство и планират да създадат семейство.

Когато преди около месец варненката се върна у нас, обяви, че не чака никакво бебе. Стъпила на родна земя, тя тутакси възобнови контактите си с Христо Сираков.

„Нашата раздяла не беше продиктувана от някакъв скандал или проблеми във взаимоотношенията ни. Просто пътищата ни се разделиха. Зара имаше едни планове за бъдещето си, а аз други. Всъщност тя е един от малкото хора в живота ми, с които съм се разбирал така добре“, коментира навремето плейбоят. И даде да се разбере, че оставя отворена вратата си за чаровната брадърка.

Да, той така и не я изтри напълно от живота си. След като сложиха край на връзката си през 2010 г., двамата пак бяха засичани да разпиват заедно по столични барове и ресторанти. Това караше клюкарите да ги събират и разделят безброй пъти.

Сираков и Зара държаха да демонстрират, че възродената им връзка е съвсем отворена и че могат без угризения да си търсят сек*уално разнообразие. Това се потвърди и когато варненката започна да излиза с други мъже. Първоначално тя си падна по млад бизнесмен, с когото обиколи половината свят, а след това споделяше постелята на американски продуцент доста по-стар от нея. В онзи период тя почти не се срещаше с Ицо 100-те манекенки.

Христо Сираков отново е главният спонсор на палавата Зара
Христо Сираков отново е главният спонсор на палавата Зара

За разлика от Зара в последните 3 години Сираков ни веднъж не се похвали с ново сериозно гадже. Въпреки че флиртове със столични бръмчалки не му липсваха, нито една от тях не успя да му легне на сърце – нито скандалната манекенка Катрин Вачева, нито дъщерята на Искра Радева Елена Станулова, нито която и да било друга.

„Ние със Зара сме си заедно, така както съм заедно с много от жените, с които съм бил. С повечето от тях си съм в такива прекрасни отношения, все едно никога не сме се разделяли. Това е като закон при мен. Може би, защото се грижа за тях и защото съм дал много от себе си, те не могат да го забравят. По този начин ме чувстват винаги близък, а и аз не спирам да им помагам с каквото мога. По същата причина и със Зара до ден днешен сме близки. Тя идва вкъщи, идва ми на гости във вилата. По два-три дена стои. Не виждам смисъл да прекъснем нещо, което е хубаво. Без да сме гаджета“, откровеничи по темата за дамите в живота си бизнесменът.

Самата Зара не иска да разчита само на парите, които получава от Сираков.

В последните години варненката се опита да пробие в киното със собствен филм, но след като това не стана, реши да си потърси друго поле за изява. Тези дни тя ще напомни за себе си с влизането си в Къщата на „Биг Брадър“ и ще заработи солиден хонорар. Освен това се и надява, че участието в шоуто ще й издейства оферта за снимки в някой от новите български сериали и филми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *