Дани Милев мами фенките си, че е хомосексуалист!

Дани Милев

Музикантът Дани Милев споделя, че  почитателите в бранша са доста, а единственото спасение от напористите фенки е лъжата, че си падал по силният пол. Чаровният Дани  категоричен, че около него сега е било пълно с фенки, но той не си пада по тях, а по жена си. И отрича, че харесвал мъже.

Причината е че тези търсачки на слава ги нямало никакви докато той не е бил известен. Тогава същите тези „фенки“ ме нямаха за нищо. А сега когато почнах да се появявам по телевизията, веднага ме налазиха и стана страшно. А аз съм си същият човек какъвто си бях и преди – смее се музиканта. Милев разказва, още че със съпругата си все още са като ново влюбени, е понякога имало неразбории, но

Дани Милев и Азис са градски

компромисите в една връзка са задължителни. Колкото и да е странно за всички който ги познават, двамата никога не са си обещавали да остареят заедно „докато смъртта ги раздели“. защото за звездната двойка това били тежки думи, а много хора ги използвали лековато – каза Дани. Затова може би и все още са заедно и остаряват заедно – смее се Милев.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/e_XE3lct7sw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *