Гeри-Никол шашна феновете! Вижте как се барна за Гергьовден! СНИМКА:

Гери Никол секс символГери-Никол за пореден път изуми феновете  си и навръх Гергьовден пусна снимка, от която може да ти се доплаче.

Визията й е толкова нелепа, че хората се чудят наистина ли е опитала да се докара като просещо сираче или просто смята, че така е модерно.

Младата певица, която непрекъснато повтаря, че има свой собствен стил на обличане и никой не може да й попречи да изглежда така, както си поиска, този път пресоли манджата. Явно тя бърка модерно и оригинално с побъркано. Няма друга дума за тоалета, който си e избрала. Късо бюстие, което едва покрива бъдещия й силикон, неизбежният пъп отвън и вързана дънкова риза на кръста, която би трябвало да мине за пола.

Гери се хвали, че ползва само маркови дрехи, но кой е този полудял дизайнер, който произвежда ризи-поли и то несиметрични и провиснали, сякаш откраднати от кофата за боклук? При това комбинирани с полуботушки на висок ток.

Гери нелепаИ не само дизайнерът й е потънал в необяснима мъгла,  но и коафьорът й. Ситни къдрички, несресана коса, изглеждаща почти мазна, закрива лицето й и я прави да изглежда като женския вариант на Тарзан, или просто като вещица.

Феновете избухнаха с ужасни подигравки и я посъветваха да се поизкъпе.

Този път наистина задмина себе си, това не е нито модерно, нито оригинално. Просто отблъсква. Кара ни да те съжаляваме, пишат те на официалната й страница.

Лолитката обаче изобщо не се притеснява и даже не трие критичните постове.

Тя е на принципа, че всеки скандал продава, а какъв по-хубав скандал от подобна нелепица?

Откакто не я пуснаха на „Евровизия“, певицата е разярена и отсега се опитва да стане номер 1 и догодина да я пратят.

Как ще стане номер 1 по този начин – с парцали на гърба, ние лично недоумяваме.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *