Гърците луднаха по Тони Стораро!

Кадър от видеоклипа

Композитор от южната ни съседка Гърция, похвали нашия певец Тони Стораро. Само ден след появата на песента, Тони Стораро вече може да се радва на фенското благоволение и много нови почитатели.

Баладата на изпълнителя „Ако една звезда си”  успя да стигне до сърцата и душите на много фенове и те побързаха да споделят своите добри впечатления от парчето в глобалната мрежа. Музиката на „Ако една звездда си“ е сътворена от гръцкия композитор Кирякос Пападопулос.

Тони Стораро

итмейкърът от южната ни съседка е пожелал единствено текста на български да запази духа на оригиналната му версия.

Тони в желанието си да не подведе композитора, посветил строфите на текстописеца Дони Василева, която владеела и гръцки език, сподели Човека-глас. След като парчето бе промотирано, композиторът Кирякос Пападопулос споделил във Фейсбук страницата си, че е останал доволен от българския вариант на песента с думите „Много е добра тази версия, изпълнена от моя близък френд Тони Стораро“.

Клипа е сниман в Гърция

Нашият изпълнител останал поласкан от думите на хитмейкъра, но още по-щастлив бил от реакцията на родната публика, заяви развълнувано Стораро. Вече има и клип, който е заснет в Несебър и е режисиран от Николай Скерлев.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7-A6WLQqSCE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *